ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Η Βίρτους Μπολόνια έρχεται από δύο σερί απώλειες στην Ευρωλίγκα και έτσι έπεσε στη 13η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-11. Τελευταία ήρθε η απώλεια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (85-83), σε αναμέτρηση στην οποία δεν μπόρεσε στις λεπτομέρειες να φτάσει στη νίκη. Πάλεψε, όμως ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και έφτασε δίκαια στη νίκη. Είχε ως κορυφαίους τους Τεόντοσιτς (21 π.) και Σενγκέλια (11 π.).

O Παναθηναϊκός είχε συμπληρώσει έξι σερί απώλειες στην Ευρωλίγκα, αφού το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο για τους πράσινους. Μετά την ήττα από τη Βαλένθια, ακολούθησαν εκείνες απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Εφές, Ολυμπιακό, Μπάγερν και Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική στις περισσότερες αναμετρήσεις. Στην τελευταία, πάντως, απέναντι στη Μακάμπι, έφτασε σε νίκη με 88-86, χάρη σε εύστοχο τρίποντο του Ντέρικ Γουίλιαμς. Για τους πράσινους, κορυφαίοι ήταν οι Πάρις Λι (21 π.), Μπέικον (19 π.) και Γουίλιαμς (17 π), ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Παπαγιάννης με 16 πόντους και πέντε ριμπάουντ.

Η αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Βίρτους Μπολόνια και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 της Πέμπτης.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ