Πιο έτοιμος από ποτέ για το πρώτο του Grand Slam και το Νο1 ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Τζόκοβιτς στον τελικό του Αυστραλιανού Open!

Πιο έτοιμος από ποτέ για το πρώτο του Grand Slam και το Νο1 ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Τζόκοβιτς στον τελικό του Αυστραλιανού Open!

Την μεγαλύτερη ίσως πρόκληση της μέχρι στιγμής καριέρας του έχει μπροστά του ο Τσιτσιπάς

Την μεγαλύτερη ίσως πρόκληση της μέχρι στιγμής καριέρας του έχει μπροστά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Αυστραλιανού Open!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε 3-1 του Χατσάνοφ στον ημιτελικό και πέρασε σε τελικό για δέκατη φορά, πρώτη όμως σε Grαnd Slam. Είχε αντιμετωπίσει ξανά τον Τζόκοβιτς σε τελικό, αυτόν του 2021 στο Roland Garros, όπου παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 2-0 σετ τελικά ηττήθηκε από τον Σέρβο.

Την Κυριακή οι δύο τους θα μονομαχήσουν ξανά, αυτή τη φορά όχι μόνο για το τρόπαιο αλλά και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, σε μια διπλή κόντρα με μεγάλη αγωνία, που έρχεται ζωντανά μέσω του Live Streaming της Stoiximan! Ο Τζόκοβιτς υπερτερεί στο head to head κόντρα στον Τσιτσιπά, καθώς στις 12 συνολικά προηγούμενες συναντήσεις τους μετρά δέκα νίκες, οι εννιά εκ των οποίων διαδοχικές.

Ο Σέρβος απέκλεισε στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Open τον Τόμι Πολ με 3-0 σετ, δίχως να συναντήσει αντίσταση. Έχει την εμπειρία και την κλάση, ωστόσο ο ενθουσιασμός και η ενέργεια του Τσιτσιπά μπορούν να κάνουν τη διαφορά αυτή τη φορά. Το στοίχημα Σετ Games (Σετ 1) & Σετ Games (Σετ 2): Over 9,5 στο 3.30 στις Super Ενισχυμένες αποδόσεις της Stoiximan.

Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς θα δώσουν μεγάλο βάρος στο σερβίς, με το στοίχημα over 11,5 άσοι για τον Έλληνα τενίστα στο 1.78 της Stoiximan. Ο Τζόκοβιτς φημίζεται για την ταχύτητα που στέλνει τη μπάλα προς τον αντίπαλο, με το στοίχημα ταχύτητα γρηγορότερου σερβίς ΚΜΗ over 204,5 σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan.

Ο Σέρβος είναι το φαβορί στον τελικό, ωστόσο ο Τσιτσιπάς μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να κερδίσει το πρώτο του Grand Slam. Το στοίχημα να το πετύχει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας με σετ σκορ 3-2, σε απόδοση 9.25 στη Stoiximan!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ