StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 30/1)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 30/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΒΕΡΟΝΑ (21:45): Δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη οι φήμες ότι φωταγωγήθηκε το Ούντινε την Κυριακή (22/1) λόγω της νίκης της ομάδας της πόλης. Ήταν τόσο μεγάλο το διάστημα, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν είχε χαμογελάσει η Ουντινέζε, που θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο προφανώς και δεν έγινε. Οι «φριουλιάνι», λοιπόν, πέρασαν από τη Γένοβα, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Σαμπντόρια και πανηγύρισαν το πρώτο τρίποντο από τον περασμένο Οκτώβριο. Έκτοτε, μετρούσαν 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Παράλληλα, έφτασαν τους 28β. στο τέλος του πρώτου γύρου, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοσή τους την τελευταία δεκαετία. Η προηγούμενη φορά που είχαν τόσους βαθμούς σε αυτό το διάστημα ήταν τη σεζόν 2017-18. Η προοπτική της Ευρώπης δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν, αλλά κινούνται με ταπεινότητα. Νοκ άουτ ο αμυντικός Μαζίνα, νέο πρόβλημα με τον επιθετικό Ντελοφέου.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΒΕΡΟΝΑ (21:45): Με τελείως διαφορετικό πρόσωπο παρουσιάζεται μετά τη διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Βερόνα. Η έλευση του Μάρκο Τζαφαρόνι στην τεχνική ηγεσία έχει αποδειχθεί για την ώρα ευεργετική. Προφανώς και είναι ακόμη πολύ νωρίς για να κριθεί, αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εξαιρετικά. Σε τέσσερις αγώνες μέχρι τώρα, ο απολογισμός είναι δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Σύνολο 7β., όταν στα προηγούμενα 15 παιχνίδια είχε συγκεντρώσει 5! Η διαφορά είναι ξεκάθαρη και χάρη σε αυτά τα αποτελέσματα, έχει αφήσει την τελευταία θέση και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση της παραμονής. Την περασμένη εβδομάδα «κατάπιε» τη Λέτσε με σκορ 2-0, χάρη στα τέρματα των Ντεπάολι (40’) και Λάζοβιτς (54’). Τιμωρημένος είναι ο σπόπερ Νταβίντοβιτς, ενώ τραυματίες είναι ο μπακ-χαφ Φαραόνι, ο αμυντικός μέσος Βελόσο και οι μεσοεπιθετικοί, Χρούστιτς, Βέρντι και Πρασέλικ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ (22:00): Λύτρωση στο 100′ για τη Βιγιαρεάλ στο προηγούμενο παιχνίδι. Υποδεχόταν τη Χιρόνα, ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το ματς και πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά όλα έγιναν από το 80′ και μετά. Σε εκείνο το σημείο η Χιρόνα έμεινε με παίκτη λιγότερο, η Βιγιαρεάλ αστόχησε σε πέναλτι στο 93′, η Χιρόνα σημείωσε γκολ αλλά δε μέτρησε στο 95′, ήρθε τελικά ο Παρέχο στο 100′ να κάνει το 1-0 και να διατηρήσει τη Βιγιαρεάλ σε τροχιά τετράδας. Στα εννιά τελευταία παιχνίδια της έχει μόλις μία ήττα η Βιγιαρεάλ, αυτή στο Κύπελλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός ο Κοκλέν και ο Λο Σέλσο.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ (22:00): Απέναντι σε με Σοσιεδάδ που δείχνει κάθε εβδομάδα πως πλέον έχει ανέβει επίπεδο ιδιαίτερα σε τέτοια παιχνίδια, η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2 στο προηγούμενο παιχνίδι της, μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς και αρχίζει να χάνει επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αυτός ήταν ο στόχος της μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, αφού έδειχνε πως μπορεί να τα καταφέρει, τώρα έχει κάνει βήμα πίσω και ψάχνει την επιστροφή της σε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Εκτός ο επιθετικός Ντε Τόμας.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ