StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 9/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 9/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ (18:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Πρόκληση για τη Λαμία η διπλή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Απέκλεισε Αλμωπό Αριδαίας, Καλλιθέα και Απόλλωνα Παραλιμνίου για να φτάσει στην κόντρα με τον «Δικέφαλο». Το ερώτημα είναι η συγκέντρωση και οι δυνάμεις που μπορεί να «θυσιάσει» ακόμη και τώρα, αφού δίνει σκληρή μάχη παραμονής στην Stoiximan Super League. Μετά την ήττα και από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έστω κι αν η διαφορά της από Λεβαδειακό και Ιωνικό είναι μόλις στο -1 και -2 αντίστοιχα. Με ρεκόρ 1Ν-9Ι-11Η και γκολ 8-35, είναι ξεκάθαρο πως η Λαμία θα χρειαστεί μια υπέρβαση για να σώσει τη σεζόν. Η σκέψη και μόνο ενός τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας ιντριγκάρει, αλλά οι πιθανότητες  στο Λαμία – ΠΑΟΚ Στοίχημα είναι ξεκάθαρα υπέρ του «Δικεφάλου». Τόσιτς και Βέργος είναι στην αποστολή, όπως και ο Λαμπρόπουλος.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ (18:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Για τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο Ελλάδας είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία τα τελευταία χρόνια. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως ο «Δικέφαλος» κατέκτησε τις τέσσερις από τις έξι πιο πρόσφατες διοργανώσεις και πέρσι ηττήθηκε στον τελικό από τον Παναθηναϊκό. Πήρε μια μίνι… εκδίκηση φέτος, αποκλείοντας -μάλλον πιο εύκολα από όσο θα περίμενε- τους «πράσινους» στα προημιτελικά με το συνολικό 3-1. Στους 16 είχε πολύ εύκολο έργο απέναντι στην Καλαμάτα. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Λουτσέσκου, τρέχει ένα αήττητο σερί με 11 νίκες και πέντε νίκες, πλησίασε στο -5 από την κορυφή της Stoiximan Super League και απέκτησε ελπίδες για τον τίτλο. Κουλιεράκης, Τάισον, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κούρτιτς, Λύρατζης και Βιεϊρίνια οι απουσίες για τον ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ματς πρόκληση για την ΑΕΚ ο πρώτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό. Για πολλούς λόγους. Ακολουθεί η ρεβάνς στο Φάληρο, τη στιγμή που η Ένωση δεν έχει πανηγυρίσει απέναντι στους «ερυθρόλευκους» στα 15 τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι! Η ομάδα του Αλμέιδα πείθει περισσότερο φέτος είναι η αλήθεια, με τη συνολική της εικόνα στη σεζόν. Και το νέο γήπεδο της προσφέρει μια έξτρα δυναμική όπως αναμενόταν. Έχει προβάδισμα, είναι όμως αυτή που έχει και το «πρέπει» της νίκης σε αυτό το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός Στοίχημα. Βρίσκεται πάντως σε απόλυτα θετικό μομέντουμ, με επτά σερί νίκες και την αυτοπεποίθηση της στα ύψη. Δεν διεξήχθη το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ελέω δοκαριών, εξέλιξη που έδωσε ανάσες αλλά «έκλεψε» και ρυθμό από τους «κιτρινόμαυρους». Στο -1 πλέον από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα αλλά και με αγώνα λιγότερο. Είναι ομάδα που πρεσάρει ψηλά με συνέπεια η ΑΕΚ για μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού και ξέρει να επιβάλλει τον ρυθμό της. Κάπως… ρισκαδόρικη η απόφαση του Αλμέιδα να αφήσει εκτός αποστολής τους Ρότα, Μουκουντί και Γιόνσον για λόγους τακτικής. Την ίδια στιγμή που απουσιάζουν και οι τραυματίες Φερνάντες, Μοχαμάντι. Ο Αργεντίνος τεχνικός επαναφέρει τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ενώ θέση βασικού διεκδικούν οι Σιντιμπέ, Μήτογλου και Γαλανόπουλος.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Έφυγε από την Τούμπα με το 0-0 ο Ολυμπιακός, έχοντας κορυφαίο τον Πασχαλάκη. Επέκτεινε το αήττητο σερί του στα 17 παιχνίδια, με απολογισμό 11 νίκες και έξι ισοπαλίες. Στο -5 από την κορυφή, ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ στη Stoiximan Super League, θέλει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή ως το φινάλε προκειμένου να έχει ρεαλιστικές ελπίδες τίτλου στα playoffs. Και για τους Πειραιώτες, ο ημιτελικός Κυπέλλου στην έδρα της ΑΕΚ έχει ιδιαίτερη σημασία. Η ρεβάνς εντός έδρας δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα, μόνο στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι θετικό στο πρώτο παιχνίδι. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα έχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ από τις 11Ν-4Ι-ΟΗ που μετράει στα 15 πιο πρόσφατα ντέρμπι με την Ένωση. Εντούτοις, πολλά θα εξαρτηθούν από την διαθεσιμότητα των Χάμες, Χουάνγκ και Μπιελ, που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις. Ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε αποστολή. Όμως ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως διατηρήσει τον «κυπελλικό» Τζολάκη κάτω από τα γκολπόστ. Το τελικό σχήμα, η διάταξη και η τακτική του Ισπανού τεχνικού για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός Στοίχημα θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις απουσίες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ