StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 21/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 21/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Η… κανονική Λίβερπουλ εμφανίστηκε την τελευταία εβδομάδα στην Premier League. Νίκησε την Έβερτον με 2-0, ακολούθησε νίκη με το ίδιο σκορ απέναντι στη Νιούκαστλ εκτός έδρας, δείχνει να βρίσκει τη φόρμα της την κατάλληλη στιγμή. Τη στιγμή που επιστρέφει το Champions League, στο οποίο φυσικά στοχεύει να φτάσει εκεί που έφτασε και πέρσι. Στον τελικό. Είναι στην ιδιοσυγκρασία της άλλωστε να στοχεύει στην κορυφή της Ευρώπης σε όποια κατάσταση κι αν είναι. Στο Νιούκαστλ της πήγαν όλα… δεξιά. Γκολ στο 10′ και στο 17′, κόκκινη οι γηπεδούχοι στο 22′ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος από νωρίς. Στοχεύει στην επιστροφή στην τετράδα, είναι μεν στο μείον εφτά, αλλά με δύο ματς λιγότερα. Θέλει νίκη έστω και με… μισό – μηδέν προκειμένου να πάει ως φαβορί στο Μπερναμπέου. «Θα πρέπει να τα κάνουμε όλα σούπερ για να κερδίσουμε μια σούπερ ομάδα», δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, που είπε ότι θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν θα υπολογίζει στον Νούνιεζ. Εκτός είναι ο επιθετικός Ντίαζ.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην Οσασούνα στο εκτός έδρας ματς, κατάφερε όμως να βρει δύο γκολ προς το φινάλε και να πάρει τη νίκη πριν από το μεγάλο ματς στο Άνφιλντ. Σημείωσε το 1-0 αργά, μόλις στο 78′, βρήκε χώρους στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο φινάλε σημείωσε το τελικό 2-0 και παρέμεινε στο μείον οχτώ από την Μπαρτσελόνα που βρίσκεται στην κορυφή. Ίσως αυτή η μεγάλη απόσταση να την κάνει να ρίξει περισσότερο βάρος στο Champions League, εκεί που… αναβιώνει ο περσινός τελικός απέναντι στη Λίβερπουλ. Ταξίδεψε στην Αγγλία χωρίς Κρόος και Τσουαμενί. Μόντριτς, Βαλβέρδε και Θεμπάγιος αναμένεται να είναι η τριάδα στη μεσαία γραμμή, ταξίδεψε κανονικά ο Μπενζεμά και αναμένεται να ξεκινήσει.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΝΑΠΟΛΙ (22:00): Άνετη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, νίκησε σχετικά εύκολα 2-0 τη Βέρντερ Βρέμης και επέστρεψε στις επιτυχίες. Είχε προηγηθεί η ήττα με κακή εικόνα με 3-0 από την Κολωνία. Κόντρα στη Βέρντερ, πάντως, επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της, αντιμετώπισε το παιχνίδι με σοβαρότητα και δεν άφησε περιθώρια για κάτι άλλο. Σκόραρε από ένα γκολ στο 7’ κάθε ημιχρόνου (Φριντλ αυτογκόλ στο 7’, Κόλο Μουανί στο 52’) και «καθάρισε». Τη… βοήθησε κιόλας να κατεβάσει ταχύτητα ενόψει του μεγάλου αγώνα που δίνει απόψε με αντίπαλο τη Νάπολι. Θυμίζουμε, συμμετείχε στη φάση των ομίλων του Champions League ως κάτοχος του Europa League και είχε πολύ καλή παρουσία. Σε έναν πολύ δύσκολο και ισορροπημένο όμιλο, τερμάτισε στη 2η θέση με 10 βαθμούς, με τις νίκες που έκανε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με Μαρσέιγ εντός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκτός (2-1 και τα δύο). Τερμάτισε πίσω μόνο από τους 11 της Τότεναμ! Δεν χωράει αμφιβολία ότι τα δύο ματς με τη Νάπολι αποτελούν μεγάλη πρόκληση για το σύλλογο. Θα καταφέρει η σκληροτράχηλη και αξιόλογη ομάδα της Άιντραχτ να κοντράρει μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη; Εκτός για το Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι Στοίχημα δίνονται οι Ρόντε (χαφ), Βένιγκ (χαφ) και Ντίνα Εμπιμπέ (εξτρέμ).

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΝΑΠΟΛΙ (22:00): Η Νάπολι προελαύνει. Το 2-0 επί της Σασουόλο εκτός έδρας ήρθε με σχετική ευκολία και αποτέλεσε την 7η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα! Αν δεν υπήρχε ενδιάμεσα ο αποκλεισμός-σοκ, στα πέναλτι, από την Κρεμονέζε, στο Κύπελλο Ιταλίας, όλα θα ήταν άψογα. Το πρωτάθλημα δεν το χάνει και ήδη έχει αποκτήσει διαφορά 15 πόντων. Διαφορά που δεν καλύπτεται. Και δεν καλύπτεται όχι μόνο γιατί η ομάδα του Σπαλέτι «φυσάει» και δεν δίνει δικαιώματα, αλλά και γιατί δεν υπάρχει μία ομάδα να πεις ότι μπορεί να την κοντράρει. Όλο αυτό, έχει δημιουργήσει φοβερή αυτοπεποίθηση στη Νάπολι που θέλει να το δείξει και στη νοκ άουτ φάση του Champions League. Το έκανε και στη φάση των ομίλων, όπου τερμάτισε στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς και 20-6 τέρματα. Είχε την πιο παραγωγική επίθεση, έκανε 5/5 μέχρι που έχασε στο «Άνφιλντ» με 2-0 από τη Λίβερπουλ στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Ανακούφιση με Οσιμέν, έγινε αλλαγή στο 85’ με τη Σασουόλο και έπιανε το πόδι του, αλλά προπονήθηκε κανονικά τις δύο τελευταίες μέρες. Εκτός ο φορ Ρασπαντόρι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ