ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός μπόρεσε με μεγάλη δυσκολία να αντέξει στο Φάληρο (0-0) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς, παρατάχθηκε με στόχο τον βαθμό και αν και ο γηπεδούχος έχασε ένα σωρό ευκαιρίες, τελικά κράτησε το 0-0. Μπορεί να χρειάστηκε ένα ακυρωθέν γκολ στο 90’, για να μην χάσει με 0-1.

Μετά τις χθεσινές νίκες των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός ψάχνει μόνο νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, για επιστρέψει πρόσκαιρα στην κορυφή και να διατηρήσει την απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Παναιτωλικός παραμένει στην 8η θέση (7-7-10), μετά την ισοπαλία (0-0) στην έδρα του Λεβαδειακού. Με δύο νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς (2-3-3), η ομάδα από το Αγρίνιο έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά θα συμμετάσχει στα πλέι άουτ, χωρίς να έχει άγχος, ούτε όμως και κίνητρο για κάτι. Με την αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, φιλοξενεί τη Λαμία, την τελευταία αγωνιστική, για την κανονική διάρκεια.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Δευτέρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ