StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 10/4)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 10/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00): Έχουμε ντέρμπι κορυφής, έχουμε ματσάρα, η 41η αγωνιστική κλείνει με ένα παιχνίδι φωτιά. Ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι μετράνε όλα αλλά δεν αλλάζει επί της ουσίας τίποτα που να αφορά τη βαθμολογική θέση των ομάδων και αυτό το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον. Η Μπέρνλι που είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος είναι δίκαια στην πρώτη θέση με 87 βαθμούς και στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το FA Cup. Τα τέσσερα από τα πέντε αυτά παιχνίδια των γηπεδούχων ολοκληρώθηκαν με over 2,5 γκολ. Όταν παίζει εντός έδρας, η Μπέρνλι δεν έχει χάσει από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στους τελευταίους 5 αγώνες. Η Μπέρνλι έχει εντός έδρας ρεκόρ αυτή τη σεζόν 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και καμία ήττα. Ο Νάθαν Τέλα είναι 1ος σκόρερ της Μπέρνλι με 17 γκολ. Ενώ η προϊστορία των αγώνων μας λέει πως οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 27 φορές από το 1994 και οι γηπεδούχοι μετράνε 10 νίκες, οι φιλοξενούμενοι 13 και 4 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00): Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 76 βαθμούς και στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει τέσσερις νίκες και μια ήττα. Ο Ίλιμαν Εντιάγιε έχει σκοράρει 12 φορές για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι πάνε σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη νίκη της χρονιάς μέσα στην έδρα της Μπέρνλι. Βέβαια κάτι τέτοιο είναι τρομερά δύσκολο καθώς οι γηπεδούχοι δεν χάνουν με τίποτα. Λογικά θα επιδιώξουν κάποιο γκολ το οποίο θα στριμώξει την αντίπαλο τους αλλά δεν είμαστε σίγουροι πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν απάντηση.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ (22:00): Προέρχεται από έναν οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο, όχι τόσο λόγω αυτού καθ’ αυτού του αποκλεισμού, αλλά λόγω του αντιπάλου και της έκτασης του σκορ. 4 -0 στο Καμπ Νου. Είχε δεχτεί δύο γκολ σε 13 εντός έδρας αναμετρήσεις, δέχτηκε τέσσερα σε ένα παιχνίδι, με τον Μπενζεμά να βάζει τρία γκολ και να διαλύει την άμυνα της Μπάρτσα. Στο πρωτάθλημα, πάντως, μετά και την ήττα της Ρεάλ από τη Βιγιαρεάλ, δεν έχει αντίπαλο. Απλά περιμένει την επιβεβαίωση της κατάκτησής του και μαθηματικά, έχει μπροστά να διεκδικήσει και το Σούπερ Καπ. Με νίκη θα ξεφύγει με 15 βαθμούς από τη Ρεάλ. Συνεχίζουν εκτός οι Κρίστενσεν, Ντε Γιονγκ, Πέδρι και Ντεμπελέ.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ (22:00):  Πολύ μεγάλη νίκη για τη Χιρόνα την προηγούμενη αγωνιστική, άλμα παραμονής απέναντι στην Εσπανιόλ, η οποία έδιωξε τον προπονητή της μετά την ήττα. 0-0 το πρώτο μέρος, άνοιξε το σκορ για τη Χιρόνα ο Μαρτίνεθ στο 53′, ισοφαρίστηκε είκοσι λεπτά αργότερα. Στο 83′ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και το αξιοποίησε πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ με τον Στουάνι με πέναλτι στο 88′. Σταμάτησε το αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών και αποσπάστηκε με εφτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή της στη Βαρκελώνη, δε θα έχει τον μπακ Ρεϊνιέρ, εκτός και οι Καγιέν, Κεμπέ, Ερέρα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ