StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 18/4)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 18/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΑΠΟΛΙ – ΜΙΛΑΝ (22:00): Δεν κατάφερε να φύγει με αποτέλεσμα από το Μιλάνο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στον επαναληπτικό. Και καλείται να κάνει την ανατροπή του εις βάρος της 1-0 προκειμένου να πάρει εκείνη την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League. Για τη Νάπολι το βράδυ στο Μιλάνο ήταν παράξενο, αφού η εμγάνιση της ομάδας ήταν καλή, είχε στιγμές και είχε τον έλεγχο ακόμα και όταν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αγκισά (74′). Δέχτηκε γκολ από τον Μπενασέρ στο 40′ και έφυγε με πικρία, αλλά και με παράπονα από τον διαιτητή. Στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στη Βερόνα και έμεινε στο 0-0, παίζοντας με πολλές αλλαγές. Εκτός για τον επαναληπτικό είναι ο Σιμεόνε, τιμωρημένος ο Αγκισά, όπως και ο κεντρικός αμυντικός Κιμ, που συμπλήρωσε κάρτες.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΑΠΟΛΙ – ΜΙΛΑΝ (22:00): Δεν ήταν καλύτερη από τη Νάπολι στο πρώτο ματς, ήταν όμως πολύ συγκεντρωμένη και τακτικά τα πήγε περίφημα απέναντι στη μεσοεπιθετική δύναμη της αντιπάλου. Το γεγονός πως έλειπε ο Οσιμέν τη βοήθησε σίγουρα για την καλύτερη αντιμετώπιση της επίθεσης των Ναπολιτάνων, το γκολ του Μπενασέρ στο 40′ το κράτησε μέχρι το τέλος και της δίνει μίνι προβάδισμα για τον επαναληπτικό. Θα πρέπει ωστόσο να παλέψει πολύ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για να το κρατήσει. Και σίγουρα θα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο απ’ αυτό που έδειξε απέναντι στην Μπολόνια στο πρωτάθλημα, όπου παραχώρησε ισοπαλία με 1-1. Το μεγαλύτερος άγχος του Πιόλι άκουγε στο όνομα του Ζιρού, ο Γάλλος προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα και θα είναι διαθέσιμος. Πιθανότατα ο προπονητής της Μίλαν δε θα αλλάξει τίποτα στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο ματς.

Διαβάστε επίσης: Στα… σχοινιά οι Γουόριορς – Διπλασίασαν τις νίκες τους οι Σίξερς (vids)

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΕΛΣΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Ένα… βουνό καλείται να ανεβεί η Τσέλσι, αν θέλει να βρεθεί στα ημιτελικά του Champions League; Γιατί δεν είναι μόνο η ήττα με 2-0 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη την Τετάρτη (12/4), αλλά η εικόνα που βγάζει το τελευταίο διάστημα και δεν αφήνει πολλά περιθώρια ελπίδας και αισιοδοξίας. Στο ξεκίνημα του αγώνα, προσπάθησε να αιφνιδιάσει την αντίπαλό της, αλλά δεν το κατάφερε και παραδόθηκε στις ορέξεις της «βασίλισσας». Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 21’, έμεινε με 10 παίκτες στο 59’ λόγω αποβολής του Τσίλγουελ και στο 74’ δέχθηκε το δεύτερο τέρμα. Στην Premier League γνώρισε μια ακόμη ήττα (3η στην τελευταία 5άδα αγώνων), αυτή τη φορά με 2-1 στο Λονδίνο από τη Μπράιτον και πλέον ψαλιδίζονται σε μεγάλο βαθμό οι ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά είναι η πραγματικότητα. Πλην του τιμωρημένου Τσίλγουελ (αρ. μπακ), δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπρόγια (φορ) και Κουλιμπαλί (στόπερ). Ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Φρανκ Λάμπαρντ οι Χάβερτζ (φορ), Λόφτους-Τσικ (μέσος) και Τσουκουεμέκα (μέσος).

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΕΛΣΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00):  Έτοιμη να τσεκάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Το νέο ραντεβού στον δρόμο για τον τελικό, θα είναι εκτός απροόπτου με μια ακόμη αγγλική ομάδα (Μάντσεστερ Σίτι). Η «βασίλισσα» καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ένα αποτέλεσμα που ήρθε με σχετική ευκολία. Ο Μπενζεμά (21’) άνοιξε το σκορ, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα από το 59’, όταν οι «μπλε» έμειναν με παίκτη λιγότερο και ο Ασένσιο (74’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στη La Liga, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας της Κάντιθ. Μια νίκη περισσότερο για ψυχολογικούς και όχι βαθμολογικούς λόγους, αφού η διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα είναι διψήφια. Ο Κάρλο Αντσελότι είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, πραγματοποιώντας 7 αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με τους Λονδρέζους. Παραμένει εκτός ο Μεντί (αρ. μπακ), αλλά αποτελεί τη μοναδική απουσία, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και μπήκαν στην αποστολή οι Κρόος (μέσος) και Βινίσιους (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ