StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 27/4)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 27/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:15): Ο ιστορικός διασυρμός της Τότεναμ, αυτό το 6-1 από τη Νιούκαστλ, με το σκορ στο 5-0 από το 21’, έφερε νέες εξελίξεις. Ο ιδιοκτήτης, Ντάνιελ Λίβι γνωστοποίησε την απομάκρυνση (και) του Κρίστιαν Στελίνι από τον πάγκο της ομάδας. Ο Στελίνι ήταν ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Αντόνιο Κόντε και εκείνος που ανέλαβε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν όταν απολύθηκε ο Κόντε. Δεν την έβγαλε, όμως, ούτε εκείνος! Τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή (λογικά ως το τέλος της χρονιάς) ανέλαβε ο Ράιαν Μέισον. Την ίδια ώρα, ο Λίβι ανέλαβε την ευθύνη, ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ έβγαλαν ανακοίνωση, τονίζοντας πως θα καλύψουν εκείνοι όλα τα έξοδα του κόσμου που ταξίδεψε στο Νιούκαστλ. «Ξέρουμε ότι αυτό δεν θα αλλάξει ό,τι έγινε την Κυριακή και θα κάνουμε τα πάντα να βάλουμε τα πράγματα σε μία σωστή σειρά, αρχίζοντας από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Πέμπτη», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Όπως και να ‘χει, η Τότεναμ κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων όπως τα έχει καταφέρει. Σίγουρα εκτός για το Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Στοίχημα ο Μπεντακούρ (χαφ), ο Μπισούμα (χαφ), ο Έμερσον (δεξί μπακ) και ο Σεσενιό (αριστερό μπακ-χαφ). Επιστρέφει ο Μόουρα, αμφίβολοι δίνονται Γιορίς (τερματοφύλακας), Λενγκλέ (στόπερ) και Ντέιβις (αριστερό μπακ).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:15): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κι εκείνη τα θέματά της. Όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό με την αποψινή της αντίπαλο, αλλά δεν λείπουν. Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μετά τη νίκη επί της Μπράιτον στα πέναλτι (7-6), απλώς βοήθησε κάπως να ξεχαστεί ο οδυνηρός αποκλεισμός από τη Σεβίλλη στο Europa League. Με την Μπράιτον ήταν πιο τυχερή, μιας και σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, όλα κρίθηκαν στα πέναλτι. Εκεί, ευστόχησαν όλοι πλην του Μαρς (άουτ), με τον Λίντελοφ να σκοράρει στο τελευταίο και να της χαρίζει την πρόκριση. Θυμίζουμε, πάντως, μία εβδομάδα πριν είχε χάσει 3-0 από τη Σεβίλλη, στην Ισπανία, με Μαγκουάιρ και Ντε Χέα να κάνουν ολέθρια λάθη, στο πρώτο και στο τρίτο γκολ, αντίστοιχα. Λάθη που ουσιαστικά την άφησαν εκτός Ευρώπης. Το ήθελε πολύ το τρόπαιο του Europa League.

Επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στην Premier League με ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Έχει τον πρώτο λόγο για την 4άδα, αλλά τώρα στο φινάλε δεν θέλει να την «πατήσει». Γύρισε τον αστράγαλό του ο Φερνάντες (μεσοεπιθετικός) και δίνεται αμφίβολος. Σίγουρα εκτός ντέρμπι ο Μαρτίνες (στόπερ), ο Βαράν (στόπερ), ο Γκαρνάτσο (εξτρέμ) και ο Φαν ντε Μπεκ, επιστρέφει ο Μαγκουάιρ (εξέτισε την τιμωρία του).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (21:45): Η Έβερτον παραμένει μπλεγμένη για τα καλά. Είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και όσο δεν κερδίζει, η κατάσταση όλο και θα ζορίζει. Έρχεται από το 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ», ένα ματς που ήδη έχει ξεχαστεί. Κακό ποιοτικά παιχνίδι, ελάχιστες οι φάσεις και από τις δύο ομάδες. Σίγουρα θετικός βαθμός, αλλά είναι σε φάση που «καίγεται» για νίκες. Συν τις άλλοις, έχασε και τον Χόλγκεϊτ, ο οποίος αποβλήθηκε στο 80’ (με δύο κίτρινες). Συμπλήρωσε 5 αγώνες χωρίς επιτυχία (0-3-2) και έχει μόλις 1 (1-0 την Μπρέντφορντ) σε 9 αναμετρήσεις. Πιο πριν, είχε χάσει 3-1 από τη Φούλαμ εντός και 2-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός. Ό,τι κάνει φέτος, είναι κυρίως στο «Γκούντισον Παρκ», εκεί έχει πάρει τα 5 από τα 6 παιχνίδια της. Κόουλμαν (δεξί μπακ) και Ονάνα (χαφ) επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά είναι αμφίβολοι για το Έβερτον – Νιούκαστλ Στοίχημα. Σίγουρα εκτός Βινάγκρε (αριστερό μπακ), Χόλγκεϊτ (τιμωρημένος-στόπερ) και Τάουνσεντ (εξτρέμ).

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (21:45):  Η Νιούκαστλ ήταν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ στο προηγούμενο παιχνίδι της. Και μόνο ότι διέλυσε με 6-1 την Τότεναμ, «λέει» τα πάντα. Και με το σκορ ήταν 5-0 στο 21’, προφανώς και το παιχνίδι δεν αντέχει περαιτέρω κριτική. Ίσακ και Μέρφι έβαλαν από 2 γκολ, Ζοέλιντον και Γουίλσον συμπλήρωσαν το πάρτι. Όμως, αν βρείτε λίγο χρόνο, δείτε την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ κάθετη, με το εξωτερικό (!), που κάνει ο Γουίλοκ στη φάση του τέταρτου γκολ (19’). Απλά δείτε τη! Την έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλό της, τη διέλυσε, πραγματοποιώντας πολύ σημαντικό βήμα για την 4άδα, για το Champions League. Συνολικά, είναι σε πολύ καλή κατάσταση εδώ και ενάμιση μήνα, διάστημα στο οποίο έχει 6 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια της (6-0-1). Πάντως, ακριβώς πριν το πάρτι με την Τότεναμ, είχε διασυρθεί στο «Βίλα Παρκ» με 3-0 από την Άστον Βίλα, στην πρώτη φορά φέτος που δέχεται 3 γκολ σε ένα ματς. Συμβαίνουν και αυτά, ειδικά όταν μιλάμε για το κορυφαίο πρωτάθλημα. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σχαρ (στόπερ), γύρισε τον αστράγαλό του ο Μπρούνο Γκιμαράες (χαφ), αλλά ο Έντι Χάου δηλώνει αισιόδοξος ότι θα είναι διαθέσιμος και έτοιμος να παίξει.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ