StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 4/5)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 4/5)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΝΑΠΟΛΙ (21:45): Χωρίς στόχους έχει μείνει εδώ και κάποιον καιρό η Ουντινέζε και πολλές φορές αυτό «βγαίνει» στο χορτάρι. Όπως στο παιχνίδι της Παρασκευής (28/4) στο «Βία Ντελ Μάρε», όπου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τη Λέτσε.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, αλλά το κίνητρο ήταν πολύ διαφορετικό και αποδόθηκε δικαιοσύνη. Όντας στη 13η θέση με 42β., δεν έχει ελπίδες για την 7η θέση και το μόνο που θέλει είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Στο ματς με τη Νάπολι πρέπει να «αντιμετωπίσει» και την κάκιστη παράδοση, καθώς στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, έχει απολογισμό πέντε ήττες και μια ισοπαλία, με την τελευταία νίκη να καταγράφεται το μακρινό 2016. Τραυματίες οι Εμπός (στόπερ), Σαξές (φορ) και Ντελοφέου (επιθετικός).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΝΑΠΟΛΙ (21:45): «Χρυσή» ευκαιρία να κατακτήσει μαθηματικά το σκουντέτο μπροστά στο κοινό της, που παραληρούσε στις εξέδρες του «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» έχασε την Κυριακή (30/4) η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες απέναντι στη Σαλερνιτάνα στο ντέρμπι της Καμπανίας, αλλά τελικά έμειναν στο 1-1. Προηγήθηκαν στο 62’ με τον Ολιβέρα, με τους οπαδούς να προκαλούν… σεισμό 2 ρίχτερ, αλλά δεν «καθάρισαν» το ματς και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 84’. Αυτό μπορούν, βέβαια, να το κάνουν απόψε με ισοπαλία στο «Φρίουλι», μετά τη χθεσινή (3/5) νίκη  της Λάτσιο απέναντι στη Σασουόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει «χτίσει» εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Ουντινέζε, κόντρα στην οποία μετράει 12 νίκες στα 13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Μάλιστα, στα 6 πιο πρόσφατα, έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ ανά ματς. Τραυματίες παραμένουν οι Μάριο Ρούι (αρ. μπακ) και Πολιτάνο (δ. εξτρέμ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00): Η Μπράιτον επέστρεψε στις νίκες και το έκανε με όσο πιο εμφατικό τρόπο μπορούσε: Διέλυσε με 6-0 τη Γουλβς! Έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο, δημιούργησε πολλές καλές στιγμές και βρήκε δίχτυα σε αρκετές από αυτές. Έκλεισε τους «λύκους» στην περιοχή τους και το σφυροκόπημα ήταν ατελείωτο. Δύο γκολ από Ούνταβ, Γκρος και Γουέλμπεκ ήταν εκείνα που έκαναν τη διαφορά στον θρίαμβο των «γλάρων». Είχε προηγηθεί η ήττα με 3-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τα ξαναλέει με τη Γιουνάιτεντ, σχεδόν δέκα μέρες μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας όπου είχε χάσει στη διαδικασία των πέναλτι. Παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και μοιάζει να είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει, για πρώτη φορά στην ιστορία της, ευρωπαϊκό εισιτήριο! Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αποθεώνουν τον τρόπο που παίζει η Μπράιτον, με τον Ντε Τσέρμπι να έχει πάρει την σκυτάλη από τον Πότερ και να την έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Δίνονται εκτός οι Λαλάνα (εξτρέμ), Λάμπτεϊ (δεξί μπακ), Σαρμιέντο (μεσοεπιθετικός) και Φέλτμαν (δεξί μπακ).

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την σκληρή «μάχη» με την Άστον Βίλα (1-0) και έκανε άλλο ένα βήμα για την 4άδα. Για να χάσει τη θέση της στο Champions League θα πρέπει να τα κάνει όλα λάθος. Το γκολ του Φερνάντες, από την απόκρουση του Μαρτίνες στο πλασέ του Ράσφορντ, έκανε τη διαφορά. Δοκάρι είχε ο Κασεμίρο στο πρώτο ημίχρονο, την ώρα που ο Λίντελοφ έσωσε πάνω στη γραμμή την ομάδα του στο δεύτερο 45λεπτο, σε μία από τις λίγες απειλητικές στιγμές της Άστον Βίλα. Προηγουμένως, να θυμίσουμε, είχε μείνει στο 2-2 με την Τότεναμ, σε ματς που στο 44’ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 με γκολ από Σάντσο και Ράσφορντ. Τώρα δίνει δύο διαδοχικά δυνατά εκτός έδρας παιχνίδια, επόμενο είναι στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ. Παραμένουν εκτός Βαράν (στόπερ), Μαρτίνες (στόπερ), Γκαρνάτσο (εξτρέμ), ΜακΤόμινεϊ (χαφ), Φαν ντε Μπεκ (χαφ), Χίτον (τερματοφύλακας).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ