StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 24/5)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 24/5)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00): Έγραψε ιστορία η Μπράιτον. Με το 3-1 επί της Σαουθάμπτον, εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Και θα παίξει στους ομίλους του Europa League. Μαθηματικά, θέλει άλλον έναν βαθμό, αλλά η αλήθεια είναι ότι για να χάσει την 6η θέση από την Άστον Βίλα που είναι στο -3, θα πρέπει να καλυφθεί και μία διαφορά 16 τερμάτων. Και ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζουν μαζί, στο «Βίλα Παρκ» (28/5). Γίνεται; Δεν γίνεται. Ο Φέργκιουσον με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, από ασίστ Μακ Άλιστερ και Μιτόμα (με το εξωτερικό) και ο Γκρος στο 69’ (ασίστ Κόλγουιλ) σκόραραν για τους «γλάρους» που θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και σε άλλα τέρματα. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, με κορυφαία το πλασέ του Μιτόμα στο δοκάρι, στο πρώτο ημίχρονο. Εκτός δίνονται οι Λαλάνα (εξτρέμ), Λάμπτεϊ (δεξί μπακ), Μαρς (εξτρέμ), Σαρμιέντο (μεσοεπιθετικός) και Σάντσες (τερματοφύλακας).

 

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00): Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 1-0 την Τσέλσι με το γκολ του Άλβαρες και μετά πανηγύρισε την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Το οποίο, για την ακρίβεια, το είχε εξασφαλίσει μία μέρα νωρίτερα, μετά το Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 1-0. Κάπως έτσι διεύρυνε το απίθανο σερί της στα 24 παιχνίδια χωρίς ήττα! Μετά το 1-0 από την Τότεναμ στις 5 Φεβρουαρίου, ακολούθησαν, σε όλες τις διοργανώσεις, 20 νίκες και 4 ισοπαλίες, όλες με γκολ, άρα είναι τόσα και τα συνεχόμενα ματς που σκοράρει. Τα (εκτός έδρας) παιχνίδια με Μπράιτον και Μπρέντφορντ (28/5) είναι μία καλή προετοιμασία για τους τελικούς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3/6) και με την Ίντερ (10/6) για το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League, αντίστοιχα. Το λέει και ο Γκουαρντιόλα: «Μπράιτον και Μπρέντφορντ αξίζουν την προσοχή μας. Οι τελικοί είναι ο μεγάλος στόχος, πρέπει να αρχίσουμε να συγκεντρωνόμαστε σε αυτά τα δύο παιχνίδια». Καλύτερα είναι ο Άκε (στόπερ, αριστερό μπακ), αλλά δεν θα παίξει.

Η εκτίμηση του αγώνα 

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (23:00): Πήγε να παίξει το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη γνωρίζοντας πως αν το έχανε τότε πιθανότατα θα αποχαιρετούσε την κατηγορία. Έπαιξε με μεγάλο πάθος και ψυχή και κατάφερε να κρατηθεί ζωντανή στη μάχη της παραμονής, με το υπέρ της 2-1. Άνοιξε το σκορ στο 23′ με τον Νταρντέρ, ο ντε Τομάς στο 42′ με πέναλτι ισοφάρισε, αλλά ένα γκολ του Μελαμέντ στο 59′ ήρθε να χαρίσει τη νίκη στην Εσπανιόλ με το τελικό 2-1. Παραμένει σε δύσκολη θέση, προτελευταία με 34 βαθμούς, με τη Βαγιαδολίδ μάλιστα να ξεφεύγει μετά τη χθεσινή νίκη της επί της Μπαρτσελόνα. Μετά την Ατλέτικο πάει στο Μεστάγια για το ματς με τη Βαλένθια και κλείνει εντός έδρας με την Αλμερία. Χρειάζεται βαθμούς σε κάθε παιχνίδι για να καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση. Εκυός πλάνων οι Μπρέιθγουεϊτ και Γκραγκέρα.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (23:00): Μετά την ήττα – σοκ από την Έλτσε με 1-0 εκτός έδρας, η Ατλέτικο επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού που μας είχε συνηθίσει. Εύκολο το 3-0 απέναντι στην Οσασούνα και επιστροφή στη δεύτερη θέση για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε. Ο Καράσκο έδωσε τη λύση ανοίγοντας το σκορ στο 44′ και στο δεύτερο μέρος τα πράγματα απλοποιήθηκαν με τον Σαούλ στο 62′ και τον Κορέα στο 82′ να σημειώνουν το τελικό 3-0 για την ομάδα της Μαδρίτης. Η μοναδική… μάχη που έχει είναι αυτή της δεύτερης θέσης απέναντι στη Ρεάλ για το γόητρο αφού είτε δεύτερο, είτε τρίτος, πηγαίνεις στους ομίλους του Champions League. Με πολλά προβλήματα στη Βαρκελώνη, εκτός είναι οι Όμπλακ, Λεμάρ, Ντεπάι, Γιορέντε, Σάβιτς και Ρεϊνίλντο.

 

Η εκτίμηση του αγώνα 

 

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ