ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΟΜΑ Live Streaming

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΟΜΑ Live Streaming

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΟΜΑ Live Streaming

Η μεγάλη στιγμή, έφτασε, με τις Σεβίλλη και Ρόμα, που μονομαχούν στη Βουδαπέστη, με στόχο την κούπα του Europa League. Από τη μία, η κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Europa League, Σεβίλλη, ενώ από την άλλη, η πανίσχυρη Ρόμα του Μουρίνιο, που πέρυσι κατέκτησε το Conference League. 

Η Σεβίλλη έχει φτάσει σε 6 τελικούς, καταφέρνοντας να κατακτήσει το τρόπαιο τις σεζόν 2006, 2007, 2014, 2015, 2016 και 2020. Ακόμη και φέτος που στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν δεν ήταν καλή, έφτασε και πάλι σε τελικό.

Απέκλεισε, πρώτα την Αϊντχόφεν, συνεχίζοντας με Φενέρμπαχτσε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους για να φτάσει στον αποψινό τελικό, να διεκδικεί το 7ο τρόπαιο στην ιστορία της. Απέναντι στη Γιουβέντους, στα ημιτελικά, έμεινε στο 1-1 στον πρώτο αγώνα. Στον δεύτερο, έμεινε πίσω στο σκορ στο 65’, όμως το γύρισε. Πρώτα ισοφάρισε με τον Σούσο στο 71’ και πήρε την σπουδαία νίκη-πρόκριση, στο 95’ με τον Λαμέλα, παίρνοντας στην παράταση το εισιτήριο για τον τελικό.

Από την άλλη, η Ρόμα, κάτοχος του Europa Conference League που δίνει το «παρών» σε δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τελικό. Πέρυσι ήταν το Conference, φέτος το Europa League. Με τον ηγέτη Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο, η ομάδα θέλει να κατακτήσει ένα ακόμη τρόπαιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρεθεί για 6η φορά σε ευρωπαϊκό τελικό.

Η Ρόμα απέκλεισε τη Λεβερκούζεν στα ημιτελικά. Νίκησε με 1-0 στην Ιταλία και πήρε 0-0 στη Γερμανία. Πριν τη Λεβερκούζεν, είχε αποκλείσει τη Σάλτσμπουργκ, τη Σοσιεδάδ και τη Φέγενορντ. Την ίδια ώρα, στη Serie Α, έχασε, με ανατροπή, από τη Φιορεντίνα (2-1), έμεινε για 7ο παιχνίδι χωρίς νίκη και μαζί έχασε και τις τελευταίες ελπίδες για το Champions League.

Ο τελικός Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα είναι προγραμματισμένο2 για τις 22:00 της Τετάρτης.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΟΜΑ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ