StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 1/6)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 1/6)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΚΟΖΕΝΤΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (21:30): Παρόλο που σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της Κοζέντσα. Καλή επιθετικά η Μπρέσια, αλλά το σημαντικό είναι ότι ηττήθηκε με 1-0 στον εκτός έδρας τελικό της παραμονής στην Serie B. Στον μαραθώνιο του εφετινού ιταλικού πρωταθλήματος, δεν είχε και την καλύτερη εντός έδρας παρουσία.

Εξι νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες κατέγραψε το κοντέρ για την Μπρέσια, που είχε την τέταρτη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. Το θετικό για τους γηπεδούχους είναι πως πανηγύρισαν τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που υποδέχθηκαν την Κοζέντσα. Μεγάλο το πρόβλημα στα μετόπισθεν για την Μπρέσια, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο εφετινό πρωτάθλημα. 57 φορές μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα της.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΚΟΖΕΝΤΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (21:30): Με γκολ του Νάστι στο 70ο λεπτό κατάφερε και έκαμψε την αντίσταση της Μπρέσια στον πρώτο τελικό για την παραμονή στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Στην πιο κρίσιμη καμπή της εφετινής σεζόν, η Κοζέντσα ξύπνησε πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μετά από επτά διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Εχει πλέον το προβάδισμα για την παραμονή και καλείται να το διαχειριστεί στο Μάριο Ριγκαμόντι. Κάκιστη μακριά από το σπίτι της η Κοζέντσα, είχε τη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. Μέτρησε μόλις δύο τρίποντα, καθώς και έξι ισοπαλίες, αλλά και έντεκα ήττες. Και η Κοζέντσα μπάζει από παντού στα μετόπισθεν, με την εστία της να έχει παραβιαστεί 53 φορές. Δεν είναι και η καλύτερη στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας σκοράρει 30 φορές.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ (21:45): Ένα παιχνίδι έπρεπε να κερδίσει η Στουτγκάρδη, αλλά δεν τα κατάφερε και έμπλεξε. Και τώρα καλείται να παίξει την παραμονή της σε διπλούς αγώνες. Δεν έχει καλές αναμνήσεις, βέβαια, από την τελευταία φορά που έπαιξε μπαράζ, μιας και τον Μάιο του 2019 υποβιβάστηκε μετά τις δύο ισοπαλίες με την Ουνιόν Βερολίνου (τότε είχε πέσει λόγω των εκτός έδρας γκολ). Έμεινε στο 1-1 με τη Χόφενχαϊμ και έτσι παρέμεινε στη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Ήταν καλύτερη στα σημεία, άξιζε τη νίκη, αλλά ήταν και πολύ αγχωμένη από τις απαιτήσεις. Βρέθηκε να κυνηγάει στο 75’ με το πλασέ του Μπεμπού, αλλά ισοφάρισε στο 80’ με τον Τόμας και ενώ λίγο πιο πριν είχε δοκάρι με το βολέ του Μιλό. Στην ουσία, και να έχανε, δεν άλλαζε κάτι, στο ίδιο σημείο θα ήταν. Αντίθετα, αν κέρδιζε, θα γλίτωνε και τα μπαράζ και στη θέση της θα έπαιζε η Άουγκσμπουργκ.

«Έχουμε ακόμη την κατάσταση στα χέρια μας. Ασφαλώς και η πίεση μεγαλώνει, όμως, όλοι μαζί έχουμε ξεπεράσει ξανά τέτοιες στιγμές. Είμαστε προετοιμασμένοι και πνευματικά για αυτά τα δύο παιχνίδια», δηλώνει ο Σεμπάστιαν Χένες και προσπαθεί να σκέφτεται αισιόδοξα. Επιστρέφει ο Ζαγκαντού, αλλά δεν αναμένεται να παίξει από την αρχή. Αμφίβολος ο Μπρέντλοου (τερματοφύλακας), αν δεν προλάβει, τη θέση του θα πάρει ο Μίλερ.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ (21:45): Αυτό που έπαθε το Αμβούργο, θα μείνει στην ιστορία. Μετά την εκτός έδρας νίκη του με 1-0 επί της Σαντχάουζεν, οι οπαδοί του μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο της ομάδας τους, μιας και την ίδια ώρα η Χάιντενχμαϊμ έχανε 2-1 και ο αγώνας ήταν στις καθυστερήσεις. Ακόμη και με Χ ανέβαινε απευθείας το Αμβούργο. Όμως, η Χάιντενχαϊμ σκόραρε δις, στο 93’ και στο 99’, σοκάροντας τον κόσμο του Αμβούργου που πλέον θα διεκδικήσει την άνοδό του μέσω μπαράζ. Όπως και πέρσι, δηλαδή, όπου δεν τα κατάφερε! Τότε, είχε κερδίσει 1-0 τη Χέρτα μέσα στο Βερολίνο στο πρώτο ματς, αλλά στο δεύτερο, μέσα στην έδρα του, έχασε με 2-0 και έμεινε με το όνειρο! Με τη Σαντχάουζεν, έκανε το καθήκον του και κέρδισε με 1-0 με γκολ του Ντόμπε στο 3’. Σε ένα ματς που γρήγορα θα ξεχαστεί για το αγωνιστικό του σκέλος, πήρε αυτό που ήθελε.

Τώρα, μένει να δούμε πόσο έτοιμο (και πνευματικά) θα παρουσιαστεί στους αγώνες μπαράζ ώστε να επιστρέψει στη Bundesliga μετά από 5 σεζόν. «Μπορούμε να νικήσουμε και να ανέβουμε. Ανυπομονώ για τα δύο παιχνίδια, θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε», δηλώνει ο Τιμ Βάλτερ. Sold out έκαναν οι οπαδοί του Αμβούργου, όχι μόνο για τα εισιτήρια που πήραν στο εκτός έδρας ματς, αλλά και στο εντός έδρας (57.000 κόσμο θα έχει). Πλήγμα με Μπένες (χαφ με 33 συμμετοχές, 6 γκολ και 9 ασίστ), θα χάσει και τα δύο παιχνίδια με την Στουτγκάρδη, εκτός και οι Κάτερμπαχ (αριστερό μπακ), Μικέλ (τερματοφύλακας).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ