Kaizen Campus: Το μέλλον είναι εδώ… (pics)

Kaizen Campus: Το μέλλον είναι εδώ… (pics)

Το «σπίτι» της Kaizen Gaming (Betano, Stoiximan) στην Αθήνα εντυπωσιάζει. Για μια εταιρεία που «σαρώνει» την αγορά και εξαπλώνεται ραγδαία…

Αν το μέλλον έχει ήδη… έρθει τότε βρίσκεται στο Μαρούσι και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Kaizen Gaming! Το Kaizen Campus, το «σπίτι» των στοιχηματικών Stoiximan και Betano σε στέλνει σε μια άλλη εποχή. Στην εποχή που… έρχεται τόσο για το αρχιτεκτονικό σχέδιο του κτιρίου, όσο για τις ανεπανάληπτες συνθήκες στις εγκαταστάσεις που χτυπάει η «καρδιά» της Kaizen Gaming!

Μια εταιρεία που «σαρώνει» την αγορά και εξαπλώνεται ραγδαία κατακτώντας την μια αγορά μετά την άλλη, από την Ευρώπη στην Αμερική και την Αφρική!

Ο μεγάλος στόχος της Kaizen Gaming για επέκταση σε 26 αγορές ανά τον κόσμο έως το 2026 και το πλάνο των 1.200 προσλήψεων μέχρι το τέλος του 2024.

Οι εγκαταστάσεις στο Kaizen Campus, ιδανικές για τους εκατοντάδες εργαζόμενους που δουλεύουν για όλες τις αγορές που απασχολεί η Kaizen Gaming. Μια εντυπωσιακή εμπειρία που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις στη Media Day της Kaizen Gaming ανακαλύπτοντας το… διαστηματικό Kaizen Campus, βλέποντας τις εξαιρετικές συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι εργαζόμενοι της εταιρείας όπου τους παρέχονται τα πάντα!

Η Kaizen Gaming διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λισαβόνα, Μάλτα, Βουκουρέστι, και Πράγα, έχει 13 αγορές παγκοσμίως, 500 μηχανικοί δουλεύουν στο στο τμήμα πληροφορικής, έχει κάνει 800 προσλήψεις εντός του 2022 και έχει πάνω από 2.200 υπάλληλοι. Οι προσλήψεις μέσα στο 2023 κυμαίνονται από 100 με 120 τον μήνα, συνεπώς το job opening για το έτος, θα ανέλθει σε πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας!

Σύντομα πιστοποιημένο με LEED και WELL (η κορυφαία πιστοποίηση για πράσινα ενεργειακά κτίρια) αρχιτεκτονικά και χτισμένο έτσι να σέβεται το περιβάλλον. Περιμετρικά και εντός του Kaizen Campus υπάρχουν 6.000 τετραγωνικά μέτρα πράσινο, 330 μέτρα σε περιπάτους, υπόγειο πάρκινγκ με 34 σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, 47 θέσεις για ποδήλατα, ενώ ο φωτισμός δεν ρυθμίζεται με διακόπτες, αλλά προσαρμόζεται ανάλογα με τον φυσικά φωτισμό (Antiglare dimmable lights).

Το Kaizen Campus, που βρίσκεται στο Μαρούσι (απέναντι από το Mall, από την άλλη μεριά της Αττικής Οδού) παρέχει στους εργαζόμενούς του ό,τι άνεση μπορεί αν φανταστεί κανείς. Πρόσβαση 750 θέσεις εργασίες ταυτόχρονα, πρόσβαση παντού για τα ΑΜΕΑ, πάνω από 40 αίθουσες για συσκέψεις, ντους σε κάθε όροφο, play room, καφέ και εστιατόριο, αμφιθέατρο, σινεμά, ακόμη και quiet room, όπου κάποιος μπορεί να ηρεμήσει, να διαβάσει ένα βιβλίο, ενώ απαγορεύονται τα κινητά. Εντύπωση προκαλούν τα διάφορα ειδικά booth στα οποία ο φωτισμός και ο κλιματισμός ανάβουν με το που μπει κάποιος και κάθε εργαζόμενος μπορεί να πραγματοποιήσει εκεί τις τηλεφωνικές επαφές, αλλά και εκείνες ένα ένα συνάδελφο ή πελάτη, χωρίς να ενοχλεί ή να ενοχλείται

Η Kaizen Gaming αποτελεί τη «στέγη» των στοιχηματικών εταιρειών Stoiximan (Ελλάδα, Κύπρος) και Betano (Πορτογαλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχία, Γερμανία, Βραζιλία, Χιλή, Περού, Εκουαδόρ, Οντάριο, και Νιγηρία. Επόμενοι στόχοι η επέκταση σε μεγαλύτερο κομμάτι του Καναδά, πολύ σημαντική αγορά λόγω και της επιρροής των ΗΠΑ σε αυτήν, αλλά και η αγορά της Κολομβία που είναι πολύ προηγμένη τεχνολογικά.

Όσον αφορά την Ελλάδα, η Stoiximan είναι χορηγός των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ, της Super League, αλλά και της κολυμβητική Ομοσπονδίας. Επιπλέον στηρίζει πολλούς Έλληνας αθλητές, με τα ονόματα των Λευτέρη Πετρούνια, Μίλτου Τεντόγλου, Κατερίνας Στεφανίδη, Κριστιάν Γκολομέεβ, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Άννα Κορακάκη να ξεχωρίζουν.

Σπουδαία η συνεργασία της Kaizen Gaming, μέσω του διεθνούς brand της, Betano, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είναι πρεσβευτής του brand όπως και τη σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ