Ήρθε στα καταστήματα ΟΠΑΠ το FREEWIN μέσω του OPAP Store App – Διεκδικείς κάθε ημέρα έως και 100.000 ευρώ εντελώς δωρεάν

Ήρθε στα καταστήματα ΟΠΑΠ το FREEWIN μέσω του OPAP Store App – Διεκδικείς κάθε ημέρα έως και 100.000 ευρώ εντελώς δωρεάν

15 σερί σωστές επιλογές έως τις 100.000 ευρώ

Έως 100.000 ευρώ καθημερινά; Είναι στο χέρι σου! Με το FREEWIN παίζεις τα κέρδη στα δάχτυλα και το να παίρνεις αποφάσεις γίνεται …. παιχνιδάκι! Στο νέο FREEWIN του ΟΠΑΠ, με κάθε σωστή επιλογή έρχεσαι όλο και πιο κοντά στις 100.000 ευρώ.

Μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ και μέσω του OPAP Store App.​ «Το FREEWIN είναι γρήγορο, είναι απλό και το σημαντικότερο, είναι δωρεάν. «Κάθε παίκτης μπορεί να παίξει καθημερινά και να κερδίσει έως και 100.000 ευρώ σε μόλις λίγα λεπτά, εντελώς δωρεάν», αναφέρει ο κ. Πέτρος Μάνος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι.

15 σερί σωστές επιλογές έως τις 100.000 ευρώ

Το νέο FREEWIN του ΟΠΑΠ είναι μαγεία! Με το τίποτα, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα. «Απαραίτητη προϋπόθεση για τους παίκτες είναι να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Ανοίγουν την εφαρμογή OPAP store Αpp και επιλέγουν το εικονίδιο του FREEWIN. Στη συνέχεια, αποδέχονται τους όρους συμμετοχής. Στην οθόνη τους θα δουν δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός είναι να βρουν σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP», εξηγεί ο κ. Μάνος.

«Όταν βρίσκουν τον Mr. OPAP, προχωρούν στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σταματήσουν σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το έπαθλο το τελευταίου επιπέδου που έχουν κερδίσει. Αν κάποιος βρει τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είναι ο μεγάλος νικητής και κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιλέξει τη λάθος κάρτα, χάνει ό,τι έχει κερδίσει, αλλά μπορεί να ξαναπαίξει δωρεάν την επόμενη ημέρα», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

FREEWIN και «ΟΠΑΠ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ»

Όπως τονίζει ο κ. Μάνος, «ο κόσμος δοκιμάζει καθημερινά την τύχη του στο FREEWIN. Στο κατάστημα μας αρκετοί πελάτες σταμάτησαν σε ένα υψηλό επίπεδο, λαμβάνοντας το έπαθλο το τελευταίου επιπέδου που είχαν κερδίσει. Μάλιστα, όπως αναφέρεται και μέσα στην εφαρμογή του OPAP Store App, μέχρι στιγμής πάνω από 66.942 νικητές έχουν κερδίσει περισσότερα από 103.815 ευρώ, σε καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας. Παράλληλα, αν κάποιος παίξει FREEWIN και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνει συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσει πλούσια δώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ