Κοντρολαρισμένο τέμπο σε Σάντεφιορντ & Λούμπιν

Κοντρολαρισμένο τέμπο σε Σάντεφιορντ & Λούμπιν

Ποντάρισμα σε λίγα γκολ σε Νορβηγία και Πολωνία.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι η Εστουδιάντες και παρότι προβλέψαμε σωστά ότι θα κερδίσει δίχως να ανασταλτικούς κινδύνους από την Μπελγράνο, δεν την πληρωθήκαμε. Έβαλε και 4ο γκολ στο 78′ για να χαθεί το 1 & Under 3.5. Νωρίτερα επιβεβαιώθηκε το No Goal στο Κοπιακό – Κομπρεσάλ (0-3), αλλά το παρολί χάθηκε ελέω Χάκεν, η οποία ηττήθηκε στο φινάλε στη Βάρναμο.

Διαβάστε επίσης: «Ο Λιβάι Γκαρσία συμφώνησε με τη Λανς»

Στις -26.6 μονάδες ο σαββατιάτικος απολογισμός, πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Σάντεφιορντ – Μπόντο/Γκλιμτ

Κάκιστη η εκτός έδρας παρουσία της Σάντεφιορντ συνολικά στην σεζόν και ειδικότερα το τελευταίο δίμηνο, δεν βρίσκεται αδίκως στην προτελευταία θέση της Eliteserien. Στα 4 πιο πρόσφατα ταξίδια της γνώρισε ισάριθμες ήττες δεχόμενη 18 γκολ σύνολο! Έντος έδρας όμως παρουσιάζεται πολύ πιο στιβαρή ανασταλτικά, με ρεκόρ 2-2-1 και μόλις 3 γκολ παθητικό.

Η Μπόντο/Γκλιμτ δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει φέτος στην κορυφή της Νορβηγίας, έχει ήδη χτίσει διαφορά 9 βαθμών από την περσινή πρωταθλήτρια Μόλντε και με παιχνίδι λιγότερο! Οι τελευταίες νίκες της ωστόσο δεν ήταν πληθωρικές, κερδίζει δίχως να εντυπωσιάζει και την Πέμπτη έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οπότε θα ποντάρουμε σε μία νίκη των πρωτοπόρων σε σχετικά χαμηλό τέμπο, αξιόλογο το 2 & Under 4.5 σε απόδοση 2.02.

Ζαγκλέμπιε – Ρουχ Χορζόφ

Συνεχίζεται το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Πολωνία με την ιστορική Ρουχ Χορζόφ να κάνει πρεμιέρα στο Λούμπιν μετά από 6 χρόνια απουσίας από την Ekstraklasa. Η Ζαγκλέμπιε ήταν σοβαρή τακτικά στο 2ο γύρο του περσινού πρωταθλήματος με τον έμπειρο Φορνάλικ στον πάγκο, ο οποίος έχασε από το ρόστερ του σταθερές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Η Ρουχ προβιβάστηκε με δυνατό της στοιχείο την ανασταλτική λειτουργία και δεν αναμένεται να ανοιχτεί σήμερα. Συνυπολογίζοντας την έλλειψη ρυθμού εκατέρωθεν θα ποντάρουμε στο Under 2.5 σε απόδοση 1.95.

Πορτιμονένσε – Εστρέλα Αμαδόρα

Επίσημη πρεμιέρα στην σεζόν για τις δύο ομάδες με νοκ άουτ παιχνίδι για το Λιγκ Καπ, στο οποίο πηγαίνουν με αρκετά διαφορετική διάθεση. Στην Πορτιμονένσε το ρόστερ άλλαξε πολύ, ο κόουτς Σέρτζιο δήλωσε η ομάδα του χρειάζεται χρόνο για να βρει ρόλους και ότι βλέπει την σημερινή αναμέτρηση σαν φιλικό προετοιμασίας. Από την άλλη, ο κόουτς Βιέιρα, που οδήγησε την Εστρέλα στα “σαλόνια” της Πορτογαλίας μετά από 15 χρόνια, εκδήλωσε την επιθυμία του συλλόγου για πρόκριση, βλέπει το ταξίδι στο Πορτιμάο ως πρόκληση για να αποδείξει ότι η ομάδα του ανήκει στο επίπεδο της Liga Portugal. Αποδεκτά όλα τα πονταρίσματα προς τα δεξιά, θα πάμε στο έξτρα ρίσκο ποντάροντας στο 2 & Over 2.5 σε απόδοση 5.20.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:00 | Σάντεφιορντ – Μπόντο/Γκλιμτ ➡ 2 & Under 4.5 (απόδοση 2.02)

18:30 | Ζαγκλέμπιε – Ρουχ Χορζόφ ➡ Under 2.5 (απόδοση 1.95)

“Μπόμπα”

22:30 | Πορτιμονένσε – Εστρέλα Αμαδόρα ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 5.20)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ