ΝΤΝΙΠΡΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΝΤΝΙΠΡΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΝΤΝΙΠΡΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Η Ντνίπρο τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος Ουκρανίας πέρυσι, πίσω από τη Σαχτάρ (-5) και μια θέση πάνω από τη Ζόρια. Έτσι πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και πιο συγκεκριμένα για τον β προκριματικό, όπου απέναντί της, θα βρει τον Παναθηναϊκό.

Σημειώνεται ότι λόγω του πολέμου, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στην Ουκρανία, αλλά σε ουδέτερο έδαφος (Σλοβακία). Η ουκρανική ομάδα έδωσε μερικά φυσικά προετοιμασίας τον τελευταίο καιρό, νικώντας με 4-0 τη Ρουκχ Λβίβ, ενώ έμεινε στο 2-2 με την Κρίβμπας. Το εγχώριο πρωτάθλημα εκκινεί το Σάββατο, οπότε πριν τη ρεβάνς της Αθήνας, θα δώσει κι άλλο αγώνα, αυτή τη φορά απέναντι στη Βόρσκλα.

Ο Παναθηναϊκός έχει στο… όριο τον τίτλο πέρυσι, αφού ήταν η ομάδα που οδηγούσε την κούρσα το μεγαλύτερο διάστημα. Τελικά τερμάτισε πίσω από την ΑΕΚ και έτσι θα αγωνιστεί έναν προκριματικό πιο πριν (β) από την Ένωση, ενώ δεν θα βρίσκεται φυσικά και στο μονοπάτι των πρωταθλητών.  Γλίτωσε την Γκενκ και κληρώθηκε με τη θεωρητικά πιο βατή αντίπαλο, Ντνίπρο, ενώ ο αγώνας είναι πολύ κρίσιμος για τους πράσινους, που σε μια εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν την ουκρανική ομάδα εντός έδρας.

Γνωρίζουν πως η πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο θα τους επιτρέψει να κλειδώσουν αυτόματα τους ομίλους του Europa League, κάτι που σημαίνει πολλά για τον σχεδιασμό της σεζόν, ενώ μετέπειτα για να κάνουν την υπέρβαση συνεχίζοντας στον playoff γύρο του Champions League, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς θα χρειαστεί να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μαρσέιγ, αφού έχει ήδη γίνει η κλήρωση. Σε περίπτωση αποκλεισμό στους αγώνες με την Ντνίπρο, θα μονομαχήσουν ξανά, όπως και πέρυσι, με τη Σλάβια Πράγας, στον γ προκριματικό γύρο του Europa League.

Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε πριν από μερικές εβδομάδες το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, μετρώντας νίκες επί των Βικτόρια (4-0), Ροκάσκα (3-1), Πετρολούλ (2-0), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (1-0) και ΑΕΚ Λάρνακας (3-1), πριν μείνει στο 1-1 με τη Χάποελ Μπεερ Σεβά και χάσει από τη Ράγιο Βαγιεκάνο (0-1) στην πρόβα τζενεράλε εν όψει προκριματικών.

Διαθέσιμα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Μλαντένοβιτς, Ντζούρισιτς, Βιλένα κ.α), ενώ εκτός λίστας έμεινε ο Γερεμέγεφ, του οποίου τη θέση πήρε ο Ζέκα, ενώ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει τους Αϊτόρ και Τσέριν. Προπονήθηκε κανονικά ο Ιωαννίδης

Ο αγώνας για την β προκριματικό του Champions League ανάμεσα σε Ντνίπρο και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 της Τρίτης.

ΝΤΝΙΠΡΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ