StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 10/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 10/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΚΕΝΚ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό, στο πρώτο του επίσημο ματς στη νέα σεζόν. Η προετοιμασία κύλησε σχετικά ήσυχα, με το 3-1 επί της Ρέιντζερς στη Γλασκώβη να δίνει το στίγμα για τον τρόπο που θέλει να παίξει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Τελευταίο τεστ η ήττα 2-0 από τη Νόριτς, εκεί ωστόσο οι Πειραιώτες έπαιξαν με μια μάλλον πειραματική ενδεκάδα. Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ είναι σε εξέλιξη, καθώς είναι βέβαιο πως θα συνεχιστούν ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Σωκράτης, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπακαμπού καθώς και Βαλμπουενά οι βασικές αποχωρήσεις. Οι στόπερ Φρέιρε και Πορόσο, ο ακραίος μπακ Κίνι, οι κεντρικοί μέσοι Ιμπόρα και Αλεξανδρόπουλος καθώς και ο επιθετικό Κααμπί είναι οι προσθήκες μέχρι στιγμής. Ποδόσφαιρο έντασης, πρωτοβουλίας και πίεσης ψηλά στο γήπεδο θέλει ο Μαρτίνεθ, ωστόσο ο Ολυμπιακός θέλει χρόνο για να αποκτήσει αυτοματισμούς και ομοιογένεια.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΚΕΝΚ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Γκενκ τα έκανε θάλασσα απέναντι στη Σερβέτ, καθώς γνώρισε σοκαριστικό αποκλεισμό στον 2ο προκριματικό του Champions League. Πήρε 1-1 στο πρώτο ματς εκτός έδρας και έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 3′(!) στη ρεβάνς εντός. Πήρε δύο φορές προβάδισμα, ωστόσο ισάριθμες ισοφάρισε η Σερβέτ. Στην παράταση δεν άλλαξε τίποτα και οι Ελβετοί επικράτησαν στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς οι Βέλγοι λύγισαν από το «πρέπει». Αμέσως μετά η Γκενκ γνώρισε ήττα 0-1 από την Έουπεν στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πως και πάλι κυριάρχησε στο χορτάρι. Το ρόστερ της είναι εξαιρετικά ταλαντούχο αλλά και νεανικό, ωστόσο το χάντικαπ της απειρίας συχνά μοιάζει αξεπέραστο. Πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό ωστόσο και παρά τα άσχημα αποτελέσματα, είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ – ΠΑΟΚ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Με θετικό τρόπο έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα η Χάιντουκ, η οποία έχει δύο στις δύο νίκες. 2-1 στο ντέρμπι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και 1-0 στο ματς κόντρα στη Ριέκα. Το παιχνίδι με την Όσιγιεκ για την τρίτη αγωνιστική αναβλήθηκε και έτσι θα πάει ξεκούραστη στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρω του Conference League. Μια καλή ομάδα, που έχει κάνει βήματα προόδου και έχει στις τάξεις της και τον γνωστό μας από τη θητεία του στην ΑΕΚ, Μάρκοι Λιβάγια. Στο ρόστερ της από φέτος και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ενώ εκεί παίζει και ο Οφόε, κάποτε παίκτης του Ολυμπιακού. Επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να προκαλέσει ζημιές αν δεν είναι προσεκτικός ο ΠΑΟΚ.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ – ΠΑΟΚ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Αν και πέρασε από… χίλια κύματα, ο ΠΑΟΚ τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Μετά το 1-1 της Τούμπας, η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας, σε ένα ματς πάντως που δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά και να το καθαρίσει. Είναι λίγο παραπλανητικό το αποτέλεσμα, αν δούμε τη γενική εικόνα του αγώνα. Σαφώς δυσκολότερη η αποστολή απέναντι στη Χάιντουκ, μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες. Φιλοδοξία να βρεθεί στους ομίλους έχει πάντως και ο ΠΑΟΚ. Ένα πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς αποβλήθηκε στο ματς με την Μπεϊτάρ ο Αουγκούστο και δεν είναι διαθέσιμος.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ