StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 15/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 15/8)

Αναλύσεις και Προγνωστικά

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΑΕΚ (21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Δύσκολα παιχνίδια περιμένει απέναντι στην ΑΕΚ ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίσκαν. «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα σοβαρή, έμπειρη, γεμάτη διεθνείς παίκτες, παίκτες σε σοβαρές εθνικές ομάδες. Δεν πήραν τυχαία το πρωτάθλημα και το κύπελλο κόντρα σε σοβαρές ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε μία πολύ δύσκολη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η πρωταθλήτρια Κροατίας απέκλεισε την Αστάνα στον προηγούμενο γύρο, με χαρακτηριστική άνεση, κερδίζοντάς την 4-0 εντός και 2-0 εκτός έδρας. Επιπλέον, μπήκε στη σεζόν με τίτλο, κατακτώντας το Σούπερ Καπ Κροατίας, μετά το 1-0 επί της Χάιντουκ, αλλά από την ίδια ομάδα έχασε 2-1, εντός έδρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τρία ματς έχει δώσει ως τώρα, έχει κερδίσει 3-0 εκτός την Ίστρα, ενώ προ 10ημέρου έμεινε στο 0-0 εντός με την Γκόριτσα.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΑΕΚ (21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η ΑΕΚ πήγε στην Κροατία γνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι, στο αγωνιστικό κομμάτι του. Έτσι κι αλλιώς ήξερε εξ αρχής το πόσο δυνατά θα είναι τα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Και θέλει να πάρει αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στη «μάχη» της πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League (εκεί, περιμένει η Αντβέρπ). «Εμείς πηγαίνουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είμαι 30 χρόνια στο χώρο και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του», δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ δεν υπολογίζει τον Γκατσίνοβιτς (μέσος), με τον Σέρβο να μένει εκτός αποστολής. Αντίθετα, εντός αυτής είναι τόσο ο Βίντα, όσο και ο Αραούχο.

Διαβάστε επίσης: Εσκασε η «βόμβα»: Σε ομάδα της Euroleague πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ένα γκολ του Μπερνάρ στο 83′ της μεγάλης αναμέτρησης της Λεωφόρου την περασμένη Τετάρτη έδωσε στον Παναθηναϊκό αυτό που έπρεπε βάσει της απόδοσής του απέναντι στη Μαρσέιγ. Οι πράσινοι πήραν μια σπουδαία νίκη, πιάνοντας μια εξαιρετική απόδοση σε όλο το ματς και δικαιώθηκαν έστω και λίγα λεπτά πριν από το φινάλε. Το 1-0 του πρώτου αγώνα σαφώς και δεν τους εξασφαλίζει το παραμικρό αναφορικά με την πρόκριση, πλην όμως είναι ένα αποτέλεσμα που διατηρεί ακέραιες της ελπίδες της ομάδας του Γιοβάνοβιτς. Και κυρίως σκόρπισε αισιοδοξία και αρκετές φιλοδοξίες ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκαν οι πράσινοι και το γεγονός πως κατάφεραν να περιορίσουν τη μεγάλη τους αντίπαλο. Δεν υπάρχουν προβλήματα, πλην του γνωστού με τον Σένκεφελντ που είναι εκτός αποστολής, ερωτηματικό το αν θα πειράξει κάτι στην ενδεκάδα ο Γιοβάνοβιτς. Είναι πιθανό και βρίσκεται στις σκέψεις του να βάλει έναν ακόμα κεντρικό μέσο, πηγαίνοντας στα άκρα τον Τζούρισιτς, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να ανταπεξέλθει καλύτερα στη δεδομένη πίεση των Μασσαλών.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο επίσημο ματς. Νίκη με άγχος και ανατροπή (2-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Ρεμς στο Βελοντρόμ. Το ξεκίνησμα της σεζόν δεν μπορεί να θεωρείται ιδανικό για τη Μαρσέιγ στο νέο ξεκίνημα που κάνει με τον Μαρθελίνιο στον πάγκο της. Και το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό παίρνει χαρακτήρα… τελικού από πολύ νωρίς στη σεζόν. Γιατί για τη Μαρσέιγ η πρόκριση στους ομίλους του Champions League δεν είναι απλά στόχος, αλλά… αυτοσκοπός. Κακή εικόνα της στη Λεωφόρο, μετά την αποβολή θέλησε να κρατήσει το 0-0, τελικά έχασε από το γκολ του Μπερνάρ. Όπως έχασε και τον Κοντογκμπιά που αποβλήθηκε, ενώ ο Ουντέρ πουλήθηκε πριν από δύο μέρες στη Φενέρμπαχτσε.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ