ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Η Μπράγκα τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Πορτογαλίας, πέρυσι, πίσω από την Πόρτο και την πρωταθλήτρια Μπενφίκα. Έφτασε μέχρι και τον τελικό Κυπέλλου, όπου ηττήθηκε με 0-2 από την Πόρτο, αλλά τουλάχιστον κατόρθωσε να αποσπάσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Στον γ προκριματικό γύρο αντιμετώπισε την Μπάτσκα Τόπολα από τη Σερβία, νικώντας με 3-0 εντός έδρας και με 4-1 εκτός έδρας. Έτσι βρέθηκε στον δρόμο του Παναθηναϊκού στον πλέι οφ γύρο, ένα… βήμα μακριά από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρωτάθλημα Πορτογαλίας για τη σεζόν 2023-24 έχει ήδη εκκινήσει, με την Μπράγκα να χάνει στην πρεμιέρα (1-2 εντός) από τη Φαμαλικάο εμφανίζοντας σημαντικά κενά στην άμυνα, ενώ σε αγώνα που αντιμετώπισε και πάλι ανασταλτικά ζητήματα, κατάφερε να επικρατήσει της Τσάβες (4-2) πριν από λίγες μέρες, για τη 2η αγωνιστική. Από το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Αρτούρ Ζόρζε ξεχωρίζουν οι Αμπέλ Ρουίζ, Ρικάρντο Όρτα, αλλά και ο Μπρούμα, αλλά και ο πολύπειρος Πίτσι και ο Σιμόν Μπάντσα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μυθική εμφάνιση στη Σλοβακία, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, για τον β προκριματικό γύρο του Champions League, όταν και ξεκίνησε το ταξίδι του στα προκριματικά του Champions League. Μετά το εκτός έδρας 3-1 επί της Ντνίπρο, κλείδωσε την πρόκριση μετά το 2-2 στη ρεβάνς της Λεωφόρου. Στον γ προκριματικό ξεπέρασε το εμπόδιο της Μαρσέιγ.

Πανάξια νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς στην Αθήνα, εκεί όπου ίσως άξιζε κι άλλο τέρμα. Στη ρεβάνς της Μασσαλίας δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα στο πρώτο μέρος, δεχόμενος γκολ από το δεύτερο λεπτό, με τους Μασσαλούς να πηγαίνουν μπροστά με 2-0 στα αποδυτήρια, μετά και το δεύτερο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Πολύ καλύτερη εμφάνιση στην επανάληψη, ειδικά από το 70’ και ύστερα με τους πράσινους να χάνουν ευκαιρίες, μέχρι να έρθει το πέναλτι από χέρι του Γκεντουζί και η εύστοχη εκτέλεση από τον Ιωαννίδη στο 9ο λεπτό του έξτρα χρόνου, όπου έστειλε το ματς σε παράταση. Εκεί δεν άλλαξε τίποτα, με τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς να ευστοχούν και στα πέντε πέναλτι στην ειδική διαδικασία που ακολούθησε και τον Μπρινιόλι να αποκρούει το 2ο πέναλτι των Μασσαλών.

Έτσι κατοχυρώθηκε η πρόκριση στον πλέι οφ γύρο. Σχεδόν πλήρης ταξίδεψε στην Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός, με τον Σένκεφελντ να βρίσκεται σε όσους ταξίδεψαν, ενώ θέση πήραν και οι νεοφερμένοι Πάλμερ-Μπράουν, Αράο, αλλά και ο Αϊτόρ. Έμεινε εκτός με θλάση ο Κλεϊνχέισλερ.

Ο πρώτος αγώνας για τον πλέι οφ γύρο του Champions League ανάμεσα σε Μπράγκα και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 της Τετάρτης.

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ