ΑΕΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Live Streaming

Η ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2022-23, συμμετείχε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εκεί, αντιμετώπισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με το τραγικό γεγονός παραμονές του πρώτου αγώνα, να κάνει… κουβάρι το ζευγάρι. Τελικά ο πρώτος αγώνες έγινε στην Κροατία, εκεί όπου η Ένωση έφυγε νικήτρια με ανατροπή (2-1).

Χρειάστηκε μια ακόμη πιο μεγάλη ανατροπή, αυτή τη φορά από 0-2, στην ΟΠΑΠ Arena, στη ρεβάνς, για να φτάσει στο τελικό 2-2 με γκολ των Αραούχο και Βίντα στις καθυστερήσεις του αγώνα και να πάρει έτσι την πρόκριση για τον πλέι οφ γύρο. Πλέον, έχει μπροστά της ένα μοναδικό εμπόδιο για να φτάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό το εμπόδιο είναι η Αντβέρπ, με την ΑΕΚ να ταξιδεύει πρώτα στο Βέλγιο, μεσοβδόμαδα, εκεί όπου έχασε με 0-1, παρότι είχε καλή εμφάνιση. Πριν τη ρεβάνς στην OPAP Arena, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στην 1η φετινή δική της προσπάθεια στο πρωτάθλημα, αφού ο πρώτος αγώνας που είχε οριστεί μία εβδομάδα πριν αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της. Ο Ματίας Αλμέιδα ενδεκάδα με πολλές αλλαγές, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Βίντα, Χατζισαφί, Άμραμπατ, Τσούμπερ και Γκαρσία, αλλά και τον Στάνκοβιτς.

Ο Πανσερραϊκός εξασφάλισε πέρυσι την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο φετινός στόχος είναι η παραμονή. Δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα, αφού αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Έπαιξε καλά, είχε χαμένο πέναλτι για να ανοίξει το σκορ και άλλες στιγμές, όμως τελικά έχασε με 0-2. Πλήρωσε τα ανασταλτικά κενά, ενώ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 4ο λεπτό του αγώνα. Ακόμη μια ζόρικη αποστολή, αυτή τη φορά στην έδρα της ΑΕΚ, για τη 2η αγωνιστική, απόψε, για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο αγώνας για τη Σούπερ Λιγκ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πανσερραϊκό είναι προγραμματισμένος για τις 21:30 του Σαββάτου.

ΑΕΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ