Παίζοντας στοίχημα με τις ελληνικές ομάδες…

Παίζοντας στοίχημα με τις ελληνικές ομάδες…

Ένα φαβορί, δύο ντέρμπι και ένα σούπερ αουτσάιντερ για τις ομάδες μας στην πρεμιέρα τους στους ομίλους Γιουρόπα και Κόνφερενς

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε και για τις ομάδες μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα δεν θα μπορούσε να μην είναι. Τόσο για τις ΑΕΚ, ΠΑΟ και Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ όσο και για τον ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς η βραδιά αναμένεται συναρπαστική και πάνω από όλα με μεγάλα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσουν, ξεπερνώντας ίσως και τον εαυτό τους. Προσεγγίζοντας στοιχηματικά τα ματς των ομάδων μας η αλήθεια είναι πως καταλαβαίνεις και το επίπεδο δυσκολίας που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Ξεκινώντας από τα πιο αισιόδοξα και την ομάδα που στα χαρτιά τουλάχιστον έχει την καλύτερη μοίρα για απόψε βάσει αντιπάλου, πάμε Ελσίνκι και στο μαγευτικό Κόνφερενς όπου ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα. Αν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που είδαμε στα ευρωπαϊκά ματς έως τώρα τότε το διπλό που το βρίσκουμε σε τιμές από 1.95 έως και 2.05 το κυκλώνουμε και πάμε παρακάτω. Ο ΠΑΟΚ των τελευταίων αγώνων όμως προβληματίζει, έχει πρόβλημα στο γκολ και γενικότερα δεν λειτουργεί όπως πριν. Η Ελσίνκι βεβαίως δεν είναι ομάδα που μπορεί να του βάλει δύσκολα αν ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός και στα στάνταρ του. Άρα εμπιστευόμαστε το διπλό σαν μια επιλογή ενώ κρατάμε και το Χ2 & Over 1,5 στο 1.65 με 1.70.

Πάμε ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βιγιαρεάλ. Αν επέλεγε το τάιμινγκ που θα παίξει στην έδρα του κόντρα στους Ισπανούς θα ήταν… απόψε. Η Βιγιαρεάλ έχει τα θέματά της, οι πράσινοι είναι σε φουλ ρυθμό με ψυχολογία και καλά αποτελέσματα. Η Βιγιαρεάλ όμως δεν είναι… Σούπερ Λιγκ. Θα είναι… Μαρσέιγ του Μαρθελίνιο ή Μπράγκα; Ακόμη και έτσι όπως είναι αυτό το διάστημα η Βιγιαρεάλ είναι ότι καλύτερο θα έχει βρει μπροστά του ο Παναθηναϊκός. Άρα καλή η αισιοδοξία για τις ελληνικές ομάδες, καλός ο ενθουσιασμός της επιστροφής μετά από χρόνια σε ομίλους Ευρώπης, καλό και ότι το γήπεδο θα έχει πάρα πολύ κόσμο, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Το οβεράκι προσφέρεται στον διπλασιασμό (σ.σ. εξαιρετικό) και το Χ2 & Over 1,5 στο 1.91.

Στο Καραϊσκάκη τώρα ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ στο πιο δύσκολο φετινό ματς απέναντι στην Φράιμπουργκ. Ναι, δεν είναι η περσινή που χανόταν η μπάλα αλλά οι Γερμανοί παραμένουν ισχυροί με ότι αυτό συνεπάγεται. Από σημείο το Χ του 3,50 μου έρχεται κατευθείαν ως επιλογή με την λογική ότι με κάποιο τρόπο θα αλληλοεξουδετερωθούν οι δύο ομάδες. Η πιο safe επιλογή το αμφίσκορο σε αποδόσεις 1.70-1.75. Τώρα αν πάει στον άσο το ματσάκι δεν θα μας χαλάσει κιόλας…

Φινάλε στο Μπράιτον και στην δοκιμασία της ΑΕΚ. Και η λέξη δοκιμασία πραγματικά χαρακτηρίζει αυτό που περιμένει την ομάδα του Αλμέιδα που θα παίξει χωρίς τα βασικά του στόπερ, με τον Μήτογλου και έναν ακόμη δίπλα του καθώς 4ο στόπερ για την ευρώπη δεν υπάρχει δηλωμένο. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τον σχεδιασμό σε αυτό το σημείο αλλά και με την γκίνια της ΑΕΚ που μέσα σε 2 μέρες είδε τα δύο στόπερ του να βγαίνουν off στο πιο δύσκολο ματς της σεζόν.

Αρκετά με την σάλτσα όμως. Η λογική σε αυτό το ματς λέει πολλά με λίγα. Η Μπράιτον πετάει φωτιές στην Αγγλία, η ΑΕΚ πίσω έχει τρομερά προβλήματα για το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ, φανταστείτε για το επίπεδο που παίζει η Μπράιτον. Η Αγγλική ομάδα είναι πεινασμένη για διάκριση στην Ευρώπη, ζούνε την χρυσή εποχή τους και θέλουν ένα δυναμικό ξεκίνημα. Ο άσος στο 1.20 δεν έχει αξία, τα γκολ όσο περνάει η ώρα πέφτουν σε απόδοση. Τι έχει αξία; Μπορεί πίσω να είναι για τα… θηρία η ΑΕΚ όμως μπροστά έχει μεγάλη ποιότητα και επιλογές. Ένα γκολ μπορεί να το βρει. Και το 2.15 στο αμφίσκορο αξίζει. Όπως λογικά και το combo, 1 & Over 3,5 στο 2.30. Όσοι θέλουν πιο safe το 1.60 στο 1 & Over 2.5 δεν είναι κακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ