ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Ολίμπια Μιλάνο φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, για τη τρίτη αγωνιστική της Euroleague. Ωραίο ευρωπαϊκό μπασκετικό ντέρμπι, από δύο ομάδες, που λογίζονται μεταξύ των φετινών φαβορί της διοργάνωσης. Οι Ιταλοί έχουν παίξει μόλις ένα ματς στην Ευρώπη, αφού το προηγούμενο αναβλήθηκε και το δείγμα που έχουν όλοι οι αντίπαλοι, δεν είναι μεγάλο. Στη πρεμιέρα ηττήθηκε δύσκολα από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στο στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη. Επικράτησε 79-68 της Ρέτζιο Εμίλια, με κορυφαίους τους Τόνουτ και Πόιθρες. Ο Αμερικανός σέντερ, μαζί με τον Μίροτιτς, έχουν δυναμώσει πολύ την γραμμή ψηλών της. Απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι Λο, Χολ και Μπάρον, αλλά οι Ιταλοί δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα. Η γραμμή ψηλών τους είναι μία από τις πιο «γεμάτες» στην Ευρώπη και εκεί θα προσπαθήσει να χτυπήσει και τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, δεν μπορεί να μείνει παραπάνω στα προηγούμενα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα είναι σκληρό για όλους και οφείλουν να ξεπερνούν νίκες και ήττες το ίδιο γρήγορα και να κοιτούν μπροστά. Υπάρχει κούραση και φθορά στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, υπήρξαν πολλοί μαζεμένοι τραυματισμοί, αλλά πρέπει να βρει τρόπο να επιβιώσει η ελληνική ομάδα, μέχρι να έχει περιθώριο να έχει περισσότερες λύσεις. Σίκμα και Γουίλιαμς – Γκος πιθανότατα θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στο σημερινό παιχνίδι, ενώ εκτός παραμένει ο ΜακΚίσικ. Ο Φαλ μοιάζει να βρίσκει σταδιακά τον ρυθμό του, αφού και εκείνος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση. Έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έχασε από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ενώ προέρχεται από τη δύσκολη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, για τη Basket League. Ένα «διπλό» στο Μιλάνο θα πρόκειται για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, για την ελληνική ομάδα.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Ολίμπια Μιλάνο και Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα είναι προγραμματισμένος για τις 21:45 της Τρίτης.

ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ