ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ωρα… ντέρμπι στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, για την 4η αγωνιστική της Basket League (20:15). Πράξη τρίτη για τις δυο ομάδες, που έχουν συναντηθεί άλλες δυο φορές την εφετινή αγωνιστική περίοδο: Μία για τον τελικό του Σούπερ Καπ και μία για την Euroleague. Και στις δύο περιπτώσεις, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος. Στη Ρόδο επικράτησε 75-51, ενώ στο ΟΑΚΑ, πήρε το ροζ φύλλο του αγώνα με 88-78. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Κώστα Σλούκα, που το καλοκαίρι αποχώρησε από τον Πειραιά, μετακομίζοντας στους «πρασίνους» του Εργκίν Αταμάν.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός, διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες την Εφές για την Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, πανηγυρίζοντας μια εύκολη νίκη (75-57). Στα του πρωταθλήματος, οι Πειραιώτες μετράνε το απόλυτο μέχρι στιγμής: 3/3  νίκες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που τρέχει και ένα φοβερό σερί στην κανονική περίοδο της Basket League (42-0). Στα αγωνιστικά, δεν λείπουν τα προβλήματα για τον έμπειρο κόουτς. Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα παραμένουν στα πιτς και δεν υπολογίζονται για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάπως έτσι, ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα κάνει το ντεμπούτο του σε συνάντηση αιώνιων.

Στην αντίπερα όχθη και ο Παναθηναϊκός προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στην Euroleague. Με 95-81 επικράτησαν της Μπασκόνια στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» και πηγαίνουν ανεβασμένοι στο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό. Αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, με την τελευταία της νίκη να είναι κόντρα στο Λάυριο (111-75). «Πονοκεφαλιάζει» ο Τούρκος τεχνικός, που συνεχίζει να μην έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου (πέρασε την πόρτα του χειρουργείου). Νοκ άουτ για τον Παναθηναϊκό και ο Λευτέρης Μαντζούκας, που ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες. Τον Λούκας Βιλντόζα «έκοψε» από το ντέρμπι ο προπονητής των «πρασίνων». Στα θετικά για τους φιλοξενούμενους, ότι βρίσκεται στις επάλξεις ο Ντίνος Μήτογλου. Ο νεαρός φόργουορντ είχε απουσιάσει από τα δύο προηγούμενα… ραντεβού των αιωνίων.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ