ΑΕΚ – ΠΑΟΚ LIVE STREAMING

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ LIVE STREAMING

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ LIVE STREAMING

Ντέρμπι «δικεφάλων» στην Opap Arena, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της εφετινής Super League (19:30). Πρώτη συνάντηση για τις δύο ομάδες, που αφήνουν στην άκρη την ευρωπαϊκή περιπέτεια της περασμένης εβδομάδας. Πολύ σημαντικό ματς για «κιτρινόμαυρους» και «ασπρόμαυρους», που δε θέλουν να χάσουν την στενή επαφή με τα υψηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Από ήττα στο Βελοντρόμ προέρχεται η ΑΕΚ, σε ένα ματς όπου θα μπορούσε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Πλήρωσε τα λάθη της κόντρα στη Μαρσέιγ η Ενωση και «έπεσε» στην 2η θέση του ομίλου του Europa League. Στα του πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυροι», είχαν εύκολο έργο στην Τρίπολη, την περασμένη αγωνιστική.

Με 3-0 πέρασε από την έδρα του Αστέρα η ΑΕΚ και θέλει να φτάσει στην τρίτη διαδοχική της νίκη στη Super League. Στους 17 πόντους μετά από 8 αγωνιστικές η Ενωση, φιγουράρει στην 3η θέση της κατηγορίας. Μονίμως… πονοκεφαλιάζει ο Ματίας Αλμέιδα, που δε θα έχει στη διάθεσή του πολλά και σημαντικά «γρανάζια».

Νοκ άουτ για το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας οι Γκαρσία, Αραούχο, Χατζιφασί, Κάλενς και Ζίνι. Αντίθετα, ο Αργεντινός τεχνικός υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ροδόλφο Πιζάρο.

Αλωσε την έδρα της Αμπερντίν και έρχεται ανεβασμένος στη Νέα Φιλαδέλφεια ο ΠΑΟΚ. Με την ψυχολογία στα ύψη οι ασπρόμαυροι, μετά και τη μεγάλη ευρωπαϊκή ανατροπή στην Σκωτία. Το 3/3  έκανε στο Europa Conference League ο δικέφαλος του βορρά, που έδειξε ξανά ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι δε δυσκολεύτηκαν την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο (2-0). Στους 17 πόντους η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που θα ψάξει τη νίκη και στην Αγιά Σοφιά. Δε λείπουν τα προβλήματα για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης. Για το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ δεν υπολογίζονται οι Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες. 

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ