ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Επικίνδυνη έξοδο στο Ηράκλειο της Κρήτης έχει ο Ολυμπιακός. Ωραίο ματς στο Γεντί Κουλέ, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ (21:30) για την 9η αγωνιστική της εφετινής Super League. 

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός, μετά και την ευρωπαϊκή… παράσταση κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Εξαιρετική εμφάνιση από τους «ερυθρολεύκους», που έβαλαν στα δίχτυα τα «σφυριά» του Ντέιβιντ Μόγιες. Με 2-1 έφτασαν στη νίκη οι Πειραιώτες, στέλνοντας μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Μπήκαν άλλωστε δυναμικά και στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στη Super League, το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μετά και τα όσα συνέβησαν με τον Χουάνκαρ. Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί το τελικό αποτέλεσμα, με τον Ολυμπιακό να έχει τιμωρηθεί σε πρώτο βαθμό. Πάντα στα υψηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα οι Πειραιώτες, θέλουν να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί τους στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα.

«Πονοκεφαλιάζει» ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», καθώς νοκ άουτ για την κρίσιμη αναμέτρηση τέθηκαν οι Φορτούνης και Ροντινέι. Με ενοχλήσεις και οι δυο παίκτες μετά και το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Ο Κίνι αναμένεται να επιστρατευτεί για το δεξιό άκρο της άμυνας των «ερυθρολεύκων».

Συνέχεια στις τρομερές εντός έδρας εμφανίσεις κόντρα στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλει να δώσει ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έριξαν στο καναβάτσο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και επιθυμούν να βάλουν δύσκολα και στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Νταμπράουσκας προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στην Κηφισιά, σε μια αναμέτρηση όπου θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη. Στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 πόντους ο ΟΦΗ, δείχνει αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα την εφετινή σεζόν.  

Μεγιάδο και Πασαλίδης βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Νταμπράουσκας για το αποψινό παιχνίδι του Γεντί Κουλέ. Αντίθετα, ο προπονητής του ΟΦΗ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χριστογεώργου, Θεοδοσουλάκη, Κουτεντάκη, Αποστολάκη, Σημαντηράκη και Καλαφάτη.

ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ