Γλέντι άνευ προηγουμένου σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Βέροιας – Ποντιακή λύρα και χορός από το νέο ΛΟΤΤΟ σε μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης

Γλέντι άνευ προηγουμένου σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Βέροιας – Ποντιακή λύρα και χορός από το νέο ΛΟΤΤΟ σε μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης

Με ένα παραδοσιακό ποντιακό γλέντι υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Βέροιας το νέο ΛΟΤΤΟ.

Με ένα παραδοσιακό ποντιακό γλέντι υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Βέροιας το νέο ΛΟΤΤΟ. Ακολουθώντας το σλόγκαν του παιχνιδιού «κάθε μήνα, ένας λόγος για να γιορτάσεις», κατάστημα ΟΠΑΠ στο κέντρο της πόλης ντύθηκε στα χρώματα του ΛΟΤΤΟ και πραγματοποίησε μια φαντασμαγορική γιορτή με ζωντανή μουσική, τιμώντας και τις παραδόσεις της περιοχής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η ποντιακή λύρα έδινε τον ρυθμό και συνόδευε τους χορούς, επιβεβαιώνοντας ότι τα καταστήματα ΟΠΑΠ αποτελούν τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης. Αντίστοιχες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Ανώγεια της Κρήτης και στο Καπαρέλλι Βοιωτίας ακόμα αποτελούν θέμα συζήτησης.

Διαβάστε επίσης: Καμπάλα Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 0-3: Τριάρα και με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Youth League

Οι συμμετέχοντες στο γλέντι στη Βέροια ενημερώθηκαν για τα νέα έπαθλα του ΛΟΤΤΟ, καθώς και για το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Παράλληλα, συμμετείχαν σε κλήρωση και ένας τυχερός κέρδισε ένα δώρο.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ