Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (25/11)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (25/11)

Ανάλυση και προγνωστικά.

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over και το Goal / Goal της ημέρας. 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (14:30): Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Μάντσεστερ Σίτι ισοφαρίστηκε στο 95’, με πέναλτι του πρώην παίκτη της, Πάλμερ, και έτσι «γράφτηκε» το 4-4 απέναντι στην Τσέλσι. Βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, προηγήθηκε τρεις φορές στο σκορ, μα δεν ήταν αρκετό, μιας και συνάντησε αντίσταση. Κάπως έτσι, μπαίνει στο νέο ντέρμπι, με τη Λίβερπουλ, μπροστά με μόλις έναν πόντο, αλλά και με τρομερή παράδοση. Συγκεκριμένα, έχει χάσει μόλις μία φορά εντός έδρας στην Premier League στα τελευταία 14 μεταξύ τους παιχνίδια! Μάλιστα, ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών μετά από 5 διαδοχικές νίκες σε Premier League και Champions League για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός χαρακτήρισε τη Λίβερπουλ ως την πιο δύσκολη αντίπαλο όλα αυτά τα 7 χρόνια που βρίσκεται στο Νησί.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Χάαλαντ κρίνεται αμφίβολος για το Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Γκουαρντιόλα δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τους τραυματίες, αλλά εκτός δίνεται ο Ντε Μπρούινε (μεσοεπιθετικός) και ο Στόουνς (κεντρικός αμυντικός) και αμφίβολοι οι Έντερσον (τερματοφύλακας), Κόβασιτς (μέσος), Νούνιες (μέσος). Το μόνο που αρκέστηκε να πει, ήταν πως «έχουμε μερικά προβλήματα, όπως συμβαίνει και σε αρκετά κλαμπ».

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (14:30): Η Λίβερπουλ πηγαίνει στο Μάντσεστερ με στόχο να «επιβεβαιώσει» την καλή της κατάσταση, αλλά και τον ίδιο τον Γκουαρντιόλα που τη θεωρεί ως την πιο δύσκολη αντίπαλο. Είναι σε απόσταση αναπνοής και γενικά φέτος δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Έρχεται από το 3-0 επί της Μπρέντφορντ στο «Άνφιλντ», όπου σκόραραν ο Σαλάχ (2) και ο Ζότα, ενώ ο Νούνιες είχε δύο ακυρωθέντα γκολ, με το σκορ στο 0-0, στο 22’ και στο 27’. Πάντως, αυτό το 3-0 δεν ήρθε τόσο άνετα όσο φαίνεται, έβαλε υψηλά εμπόδια η αντίπαλός της, αλλά η ομάδα του Κλοπ τα ξεπέρασε και αυτά. Αν είχε αποφύγει και την πολύ μεγάλη «γκέλα» (1-1) απέναντι στη Λούτον, θα ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα.

Όσον αφορά το κομμάτι των απουσιών, το ευχάριστο για τον Κλοπ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο νεότερο πρόβλημα. Κοινώς, εκτός δράσης παραμένουν και πάλι οι Τιάγκο Αλκάνταρα (μέσος), Ρόμπερτσον (αριστερό μπακ) και Μπάιτσετιτς (μέσος). Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γερμανό προπονητή από το… μέτωπο των Γκόμεζ, Γκράβενμπερχ, Τζόουνς και Κονατέ. Και οι τέσσερις προπονήθηκαν και υπολογίζονται για το μεγάλο ντέρμπι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΝΑΠΟΛΙ (19:00): Ως ευκαιρία για επανεκκίνηση βλέπουν στο Μπέργκαμο το ντέρμπι με τη Νάπολι. Κι αυτό γιατί είχαν προηγηθεί στα τελευταία παιχνίδια πριν τη διακοπή η εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ίντερ και η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ουντινέζε. Στο Φρίουλι, οι «μπεργκαμάσκι» πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση και ο βαθμός που πήραν δεν τους άξιζε. Μάλιστα, τον… έκλεψαν με γκολ του Έντερσον στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Και κάπως έτσι βγήκαν εκτός τετράδας και «έβγαλαν από τα ρούχα του» τον Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι. «Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ούτε μια πάσα» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Ιταλού προπονητή, που είχε πάρα πολλά παράπονα από τους παίκτες του. Εξέτισε ο Τόλοϊ (αμυντικός), αλλά είναι τιμωρημένος ο Ντε Ρόουν (μέσος). Αποθεραπεύτηκαν οι Σκαλβίνι (αμυντικός), Ρουτζέρι (αρ. μπακ-χαφ), Ντε Κατελάρε (μεσοεπιθετικός), αλλά παραμένουν τραυματίες οι Παλομίνο (στόπερ) και Τουρέ (επιθετικός). Την Πέμπτη (30/11) φιλοξενεί την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο Europa League.

Βασική στρατηγική Blackjack

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΝΑΠΟΛΙ (19:00): Με νέο προπονητή θα πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν η Νάπολι. Μετά την τελευταία εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Έμπολι και αφού ακολουθούσε η διακοπή, ο Ρούντι Γκαρσία πήγε στο Παρίσι με εισιτήριο χωρίς επιστροφή και στη θέση του βρίσκεται πλέον ο Βάλτερ Ματσάρι. Ο Ιταλός τεχνικός, που ήταν χωρίς ομάδα από τον Μάιο του 2022, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς, βρισκόταν στον πάγκο των «παρτενοπέι» την περίοδο 2009-13 και τους οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου το 2012. Το φορτίο που αναλαμβάνει είναι βαρύ, όπως και το πρόγραμμα που ακολουθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τάξεις των Ultras από το κάδρο των ευθυνών δεν βγαίνουν οι παίκτες και φρόντισαν να τους το κάνουν ξεκάθαρο. «Ο προπονητής πλήρωσε, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι η κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος δεν σας δίνει ασυλία» έλεγε το πανό που κρέμασαν έξω από το γήπεδο. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Οσιμέν (φορ) από τραυματισμό. Ωστόσο, είναι τραυματίες οι Μάριο Ρουί (αρ. μπακ) και Λίντστορμ (μεσοεπιθετικός). Την Τετάρτη (29/11) αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη τη Ρεάλ στο Champions League.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ