Το ματς της χρονιάς για τον Άρη

Το ματς της χρονιάς για τον Άρη

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Χρήστου Ραγκάτση για τα παιχνίδια της Τετάρτης (17/01)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Οι ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας θ’ απασχολήσουν τη στήλη. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, εκτάκτως σήμερα, στις 17:00 και στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Άρης – ΑΕΚ

Ο Άρης μπήκε στο 2024 με ήττα – ανατροπή στην Τρίπολη αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε θεαματικά. Νίκησε δίκαια τον ΠΑΟΚ στο clasico της Θεσσαλονίκης, έφερε 0-0 στη Φιλαδέλφεια απειλώντας την ΑΕΚ με ήττα, έβαλε τέσσερα γκολ στο Αγρίνιο παίζοντας με τα δεύτερα!! Για τον Άρη, το αποψινό είναι το ματς της χρονιάς. Αν προκριθεί, ο δρόμος προς τον τελικό είναι ορθάνοιχτος. Η ΑΕΚ ξεκίνησε τη χρονιά με νίκη επί του Βόλου, ακολούθησε το διπλό στο Καραϊσκάκη αλλά στο 0-0 με τον Άρη δεν έκανε φάση. Την Κυριακή, γλίτωσε τα χειρότερα ισοφαρίζοντας τον Παναθηναϊκό στο τέλος. Το κενό που αφήνει η απουσία του Λιβάι δεν καλύπτεται. Θα ρισκάρω στην πρόκριση του Άρη που τη βρίσκουμε κοντά στο 2,40.

ΟΣΦΠ – ΠΑΟ

Ο ΟΣΦΠ πέρασε, δια πυρός και σιδήρου, από την Καισαριανή νικώντας 3-2 την Κηφισιά. Ο Ρέτσος αποβλήθηκε, ο Κούγιας έβαλε ξανά την κασέτα και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οφείλουν να βρουν το καθαρό μυαλό που χρειάζεται για ν’ αποκλείσουν τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟ θα μπορούσε να φύγει από τη Φιλαδέλφεια με το διπλό αλλά το στερήθηκε από το πέναλτι του Λιβάι στα τελειώματα. Αποτελεί πλήγμα η απουσία του τραυματία Φώτη Ιωαννίδη. Ο ΟΣΦΠ ψάχνει μία πρόκριση που θα του δώσει ηρεμία αλλά και χρόνο να βελτιώσει την ομάδα του. Ο νταλκάς του Παναθηναϊκού είναι το πρωτάθλημα. Θα ρισκάρω στην πρόκριση του ΟΣΦΠ που πληρώνει κοντά στο 1,90.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ