Με ΠΑΟ και ΟΦΗ

Με ΠΑΟ και ΟΦΗ

Τα προγνωστικά πάμε στοίχημα του Χρήστου Ραγκάτση για τα παιχνίδια της Τετάρτης (31/01)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη να περιμένει από χθες στα ημιτελικά. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 19:00 και στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube παρέα, μεταξύ άλλων, με το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός. Να σημειωθεί, παρακαλώ, η πολύ καλή χθεσινή παρουσία του Δημήτρη ”Ολίσε” Βασιλάκου!!!!

Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Ο Παναιτωλικός έχει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-1 στο Ηράκλειο αλλά πηγαίνει πληγωμένος στο ματς καθώς ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τη Λαμία. Επιπρόσθετα, το Σάββατο δίνει πολύ κρίσιμο ματς στο Βόλο. Ο ΟΦΗ θα παίξει τα ρέστα του μήπως και σώσει μία σεζόν η οποία δε φαίνεται να καταλήγει όπως την είχε σχεδιάσει το καλοκαίρι. Θα ρισκάρω στην πρόκριση των Κρητικών την οποία τη βρίσκουμε από 3,20 ως 4,00!

Ατρόμητος – ΠΑΟ

Ο Ατρόμητος, αν και αγωνίστηκε μ’ εναλλακτική 11άδα, νίκησε 2-1 στη Λεωφόρο και έδωσε, αν μη τι άλλο, τεράστιο ενδιαφέρον στη ρεβάνς. Ένας Ατρόμητος ο οποίος προέρχεται από το 1-3 στην Τρίπολη και την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟ καλείται να προκριθεί ώστε ν’ αποφύγει το πρώτο κάζο της εποχής Τερίμ. Έχει το 1-2 του πρώτου ματς, έχει τις απουσίες του, έχει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά παραμένει φαβορί για την πρόκριση. Θα πάω με το διπλό του Τερίμ. Προτιμώ το διπλό από την πρόκριση γιατί αν το ματς πάει παράταση ίσως να μην αντέξει ο ταλαιπωρημένος Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ