Στο Περιστέρι για την πρόκριση

Στο Περιστέρι για την πρόκριση

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr, με νέες προτάσεις για τα προγνωστικά στοίχημα, σε ένα ποδοσφαιρικό κουπόνι που μπορεί να μην είναι αρκετά γεμάτο, ωστόσο έχει αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Έχουμε ξεχωρίσει σημείο από το κύπελλο Ελλάδος και την αναμέτρηση Ατρόμητος – Παναθηναϊκός.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης…

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τον Ατρόμητο, που έφυγε με άδεια χέρια από Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα (3-1). Δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, μετά και το διασυρμό από την ΑΕΚ (0-5 εντός), έχασε έδαφος στη μάχη για τα πλέι οφ. Παίζει για δυο αποτελέσματα σήμερα έτσι ώστε να πάρει την πρόκριση, μετά και τη νίκη με 1-2 στο πρώτο ματς, ποντάροντας και στην έδρα του, εκεί όπου ηττήθηκε μια φορά φέτος (4-6-1).

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Για ακόμη μια φορά, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης. Την Κυριακή, έπαιξε στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, γεγονός που τον έριξε στην τρίτη θέση. Ψάχνει άμεση αντίδραση, αρχής γενομένης από σήμερα, όπου καλείται να πάρει μόνο τη νίκη και με διαφορά δυο τερμάτων και πάνω για να πάρει την πρόκριση. Επικράτησε μια φορά στα επτά πιο πρόσφατα εκτός του (1-2-4).

Δύσκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό, μετά και την ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Καλείται να παίξει φουλ επίθεση και μόνο για τη νίκη, έτσι ώστε να προκριθεί. Αμυντικά ωστόσο έχει αρκετά θέματα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί και πάλι ο Ατρόμητος. Επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός-> Goal/Goal (2.10)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ