ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Επιστροφή στην Euroleague για τον Ολυμπιακό. Τη Βαλένθια αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» για την 26η αγωνιστική της διοργάνωσης (21:30).

Αλλη μία κρίσιμη αναμέτρηση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, που καλείται να σταθεί όρθιος στο παρκέ του Font de Sant Lluis. Μονάχα το ροζ φύλλο του αγώνα αναζητά στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, προκειμένου να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών. Δύο διαδοχικές νίκες μετράνε οι Πειραιώτες, καθώς την περασμένη αγωνιστική, άλωσαν το Μόναχο.

Στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με ρεκόρ 14-11. Χαμογελάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αποψινή μάχη με τη Βαλένθια, καθώς ο Μουσταφά Φαλ ακολούθησε την αποστολή στην Ισπανία. Διαθέσιμος θα είναι και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Προμηθέα, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να αποτελεί τη μοναδική απουσία.

«Παίξαμε πολύ άσχημα στον πρώτο γύρο, είχαμε πολύ φτωχή συγκομιδή, δεν είχαμε καλή εκτέλεση και η Βαλένθια έπαιξε πολύ καλά και τώρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο τρόπος που παίζουν και το γεγονός ότι είναι έξω οι δύο ψηλοί τους, Ντέιβις, Τουρέ, τους κάνει να παίζουν με πιο ευέλικτα σχήματα, με παίκτες που είναι small forwards να παίζουν στο 4, αυτό τους έχει δώσει μεγαλύτερη ένταση και flexibility στο παιχνίδι τους. Περιμένουμε, φυσικά, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που είναι και για εκείνους πολύ σημαντικό. Κάθε παιχνίδι πια όσο πηγαίνουμε προς το τέλος της regular season, είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες», τόνισε ο Ελληνας τεχνικός για το αποψινό παιχνίδι.

Σε καλή κατάσταση και η Βαλένθια, καθώς προέρχεται από διπλό στην έδρα της Μπαρτσελόνα για την ACB. Νίκη και στο τελευταίο ματς της Euroleague για την ομάδα του Μουμπρού, που έστησε πάρτι στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα. Στην 8η θέση με ρεκόρ 13-12 η Βαλένθια, με νίκη στο αποψινό παιχνίδι, βάζει από κάτω της τον Ολυμπιακό.

«Το σκηνικό είναι, ήδη, περίπλοκο λόγω της παράδοσης. Όλα τα χρόνια που παίζουμε με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, χάνουμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και είχε τραυματίες ψηλούς παίκτες αλλά φαίνεται ότι ο Φαλ θα είναι καλά και, επιπλέον, έχουν υπογράψει τον Μόουζες Ράιτ», δήλωσε ο Άλεξ Μουμπρού για τη μάχη με τους «ερυθρολεύκους».

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ