Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (4/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (4/3)

Ανάλυση και προγνωστικά

Δευτέρα σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00): Δεν ήταν κακή η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουλβς, αλλά δεν απέφυγε την ήττα (1-0) με γκολ από το 30’. Είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως, δεν βρήκε γκολ και έτσι γνώρισε την 19η ήττα της σε σύνολο 26 αναμετρήσεων. Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και θεωρείται απίθανο να προλάβει να σωθεί. Είχε προηγηθεί το 5-0 από την Μπράιτον στο γήπεδό της. Τρεις νίκες μετράει όλες κι όλες, με τελευταία το (τυχερό) διπλό με 3-1 επί της Λούτον (10/2). Δεν παίζουν στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ οι Λόου (αριστερό μπακ), Νόρινγκτον-Ντέιβις (αριστερό μπακ), Άρτσερ (επιθετικός), Μπεν Σλιμανί (μέσος), Γέμπισον (επιθετικός), Ίγκαν (κεντρικός αμυντικός), Μπάσαμ (κεντρικός αμυντικός) τιμωρημένος ο Χόλγκεϊτ (κεντρικός αμυντικός).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00): Η Άρσεναλ είδε Λίβερπουλ και Σίτι να κερδίζουν, οπότε ξέρει ότι το ίδιο πρέπει να κάνει κι εκείνη για να διατηρήσει επαφή με την κορυφή. Προέρχεται από σπουδαίο παιχνίδι, διέλυσε τη Νιούκαστλ με 4-1 με εξαιρετική εμφάνιση και σκοράροντας από δύο γκολ σε δύο ματς. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Πόρτο για το Champions League, αλλά σε επίπεδο πρωταθλήματος, «φυσάει». Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή ήταν η 6η διαδοχική νίκη με τέρματα 25-3! Ο Αρτέτα δεν υποτιμάει τη Σέφιλντ και περιμένει από τους παίκτες του να παίξουν στο γνωστό, υψηλό, επίπεδό τους. Φυσικά, δεν λείπουν τα προβλήματα. Εκτός παραμένουν οι Ζιντσένκο (αριστερό μπακ), Τομιγιάσου (δεξί μπακ), επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός) αλλά δεν είναι έτοιμος. Αμφίβολος δίνεται ο Παρτέι (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΙΝΤΕΡ – ΤΖΕΝΟΑ (21:45): Φόβο και τρόμο προκαλεί η Ίντερ. Η ταξιαρχία με τα μπλε και τα μαύρα κάνει πράγματα και θάματα στο φετινό πρωτάθλημα και αν συνεχίσει έτσι, δεν θα αργήσει η ώρα, που θα σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του σκουντέτο. Τελευταία ομάδα την οποία ισοπέδωσε, ήταν η Αταλάντα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής. Τρίτο διαδοχικό με ίδιο σκορ 4-0 και τέταρτη διαδοχική τεσσάρα, αφού είχε προηγηθεί το 4-2 επί της Ρόμα. Έντεκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2024 και συνεχίζει ακάθεκτη. Για την ιστορία, τα γκολ της τελευταίας τεσσάρας πέτυχαν οι: Νταρμιάν (26’), Μαρτίνες (45’), Ντιμάρκο (54’) και Φρατέζι (71’). Στο αποψινό (4/3) παιχνίδι, ο Σιμόνε Ιντσάγκι συμπληρώνει 300 στη Serie A ως προπονητής (Λάτσιο και Ίντερ), Μάλιστα, έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον σε αυτές τις παρουσίες (178Ν-50Ι-71Η) και το μεγαλύτερο ποσοστό νικών (60%). Τιμωρημένος ο Μπαστόνι (στόπερ), ενώ τραυματίας είναι Τσαλχάνογλου (μέσος). Δεν επηρεάζει η απουσία του Κουαδράδο (εξτρέμ). Επέστρεψαν στις προπονήσεις και θα είναι στον πάγκο οι Ατσέρμπι (στόπερ) και Τουράμ (φορ).

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΙΝΤΕΡ – ΤΖΕΝΟΑ (21:45): Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές για τη Τζένοα, η οποία θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να κινδυνεύσει. Η ομάδα της Γένοβας δείχνει περίσσεια αυτοπεποίθηση, αλλά και ωριμότητα, αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν από μερικούς μήνες επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία. Η δουλειά που έχει κάνει ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο είναι εξαιρετική και αποδίδει καρπούς. Όντας στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη και με 12 αγωνιστικές να απομένουν, μπορεί να… κοιμάται ήσυχη. Την προηγούμενη εβδομάδα, οι «ροσομπλού» κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ουντινέζε, με ένα ξέσπασμα πέντε λεπτών. Ο Ρετέγκι στο 36’ άνοιξε το σκορ και ο Μπάνι στο 40’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. «Με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο, κυριαρχήσαμε και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο τέρμα» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός. Δεν επηρεάζει πλέον η απουσία του Ματούρο (στόπερ), ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Τα ταξίδια στο Μιλάνο είναι εφιαλτικά, καθώς έχει 17 ήττες σε 21 επισκέψεις για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ