Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι πρώτες ομάδες που «κλείδωσαν» τη συμμετοχή τους στα προημιτελικά του Champions League και το βράδυ της Τετάρτης, δύο ακόμη θα γίνουν γνωστές.

Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι πρώτες ομάδες που «κλείδωσαν» τη συμμετοχή τους στα προημιτελικά του Champions League και το βράδυ της Τετάρτης, δύο ακόμη θα γίνουν γνωστές. Στο Etihad, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Κοπεγχάγη. Οι «πολίτες» ουσιαστικά έχουν κάνει την δουλειά, καθώς επικράτησαν 3-1 στο πρώτο ματς. Μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτό το ματς ήταν ο Ντε Μπρόινε, ένα γκολ αι δύο ασίστ.

 

Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Γκουαρδιόλα, που τρέχει αήττητο σερί 19 αγώνων, με απολογισμό 17 νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, είναι στα προημιτελικά του FA Cup και στο -1 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στην Premier League. Με το πρόσφατο 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δίνει και έξτρα ψυχολογία για τη συνέχεια.

 

Η Κοπεγχάγη έχει ήδη κάνει την υπέρβαση της στη φετινή διοργάνωση, ξεκινώντας την προσπάθεια της από τα προκριματικά. Το πάλεψε στο πρώτο ματς, είναι σκληρή ομάδα, εντούτοις το χάντικαπ ποιότητας αποδείχθηκε αξεπέραστο. Δίνει τη μάχη της για το πρωτάθλημα, έστω κι αν η πρόσφατη ήττα από τη Μίντιλαντ την άφησε στο -3 από την κορυφή. Φτάνει στη ρεβάνς του Etihad δίχως καμία πίεση, καθώς εξ αρχής ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ.

 

Η Σίτι έχει ιδιαίτερα βεβαρυμμένο πρόγραμμα και το σκορ του πρώτου αγώνα της δίνει «μαξιλαράκι» ασφάλειας. Ακόμη κι αν πάει σε ροτέισον δεν λέει πολλά, αφού η ποιότητα στο βάθος του ρόστερ είναι ανεξάντλητη. Η Κοπεγχάγη θα κάνει το παιχνίδι της και όπου βγει. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 3,5 γκολ & Under 3,5 κάρτες σε απόδοση 3.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Λειψία στο Santiago Bernabeu, με προίκα το υπέρ της 1-0 από το πρώτο ματς. Σε ένα απόλυτα ισορροπημένο ματς ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες και με γκολ του Ντίαθ πήρε τη νίκη. Σε θετικό μομέντουμ η ομάδα του Αντσελότι, τρέχει αήττητο εννέα αγώνων, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

 

Το πρόσφατο 2-2 στη Βαλένθια ήρθε με κόπο, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 μόλις στο 30′. Είχε την ευκαιρία ακόμη και για την ολική ανατροπή, εντούτοις ο ρέφερι Μανθάνο σφύριξε τη λήξη με τη μπάλα στον αέρα και έτσι το γκολ του Μπέλιγχαμ στην εκπνοή δεν μέτρησε ποτέ. Με ρεκόρ 20Ν-6Ι-1Η είναι στο +7 από τη 2η θέση. Περισσεύει το επιθετικό ταλέντο, η ανασταλτική λειτουργία ωστόσο είναι το μεγάλο της όπλο τη φετινή σεζόν.

 

Η Λειψία είχε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ματς, με 49% κατοχή μπάλας, εννιά on target τελικές, επτά κόρνερ και 1.24 xG, ωστόσο δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Άξιζε την ισοπαλία, δεν πήρε ούτε αυτή, έτσι ψάχνει μια τεράστια υπέρβαση στη ρεβάνς της Μαδρίτης. Εντός συνόρων δίνει μάχη τετράδας και μετά το 4-1 επί της Μπόχουμ, είναι στο -1 από την 4η Ντόρτμουντ. Γρήγορη ομάδα, επιθετική, με πολλή δημιουργία αλλά και κενά στα μετόπισθεν.

 

Η Ρεάλ φέτος είναι πολύ δυνατή πνευματικά. Αποφασιστική, κυνική, κυνηγάει πρώτα την ουσία και μετά όλα τα υπόλοιπα. Η Λειψία δεν είναι αμελητέα ποσότητα, κάθε άλλο, ωστόσο δύσκολα θα πιάσει κορόιδο τους Μαδριλένους στο Santiago Bernabeu. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Goal/Goal & Βαλβέρδε Over 0,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 4.75 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ