Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (11/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (11/3)

Ανάλυση και προγνωστικά

Δευτέρα σήμερα και οι επολογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΤΣΕΛΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00): Η Τσέλσι έρχεται από το 2-2 στην έδρα της Μπρέντφορντ, σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι. Προηγήθηκε στο 35’ με την ωραία κεφαλιά του Τζάκσον, αλλά μέσα σε ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε δύο γκολ, ειδικά αυτό του Βισά στο 69’ ήταν ασύλληπτο! Γλίτωσε την ήττα με το τέρμα του Ντισασί στο 83’ και τώρα ψάχνει να επιστρέψει στις νίκες, μπας και μειώσει κάπως τη διαφορά. Έτσι όπως εξακολουθεί να παρουσιάζεται, δεν δείχνει να έχει πολλές ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, για την ακρίβεια τώρα δείχνει πολύ μακρινό κάτι τέτοιο. Η τελευταία της επιτυχία στο πρωτάθλημα (1 σε 5 ματς), είναι το 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας (12/2) με τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Παραμένουν πολλά τα προβλήματα. Εκτός και για το Τσέλσι – Νιούκαστλ οι Ενκουνκού (επιθετικός), Μπαντιασίλε (κεντρικός αμυντικός), Τσίλγουελ (αριστερό μπακ), Κόλγουιλ (κεντρικός αμυντικός), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), Τζέιμς (δεξί μπακ), Λαβιά (μέσος), Ουγκοτσούκου (μέσος), αμφίβολος ο Γκάλαχερ (μέσος).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΤΣΕΛΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00): Η Νιούκαστλ παλεύει για τον ίδιο στόχο, για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες με το 3-0 επί της Γουλβς. Δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της, προφανώς και έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια, όμως, έδειξε ότι το ήθελε πολύ και «καθάρισε» με Ίσακ (14’), Γκόρντον (33’) και Λιβραμέντο (92’). Προηγουμένως, είχε διασυρθεί με 4-1 στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ, ενώ ενδιάμεσα ζορίστηκε πολύ και εν τέλει πέρασε στα πέναλτι, στο Κύπελλο Αγγλίας, απέναντι στην Μπλάκμπερν. Ομάδα με πολλές δυνατότητες, αλλά οι πολλοί τραυματισμοί (σχεδόν διψήφιος αριθμός) που είχε για αρκετές εβδομάδες), την αποσυντόνισαν και την έβγαλαν εκτός ρυθμού. Πρόβλημα με Τρίπιερ (δεξί μπακ), τέθηκε νοκ άουτ, όπως και οι Πόουπ (τερματοφύλακας), Ζοέλιντον (μεσοεπιθετικός), Γουίλσον (επιθετικός) και Τονάλι (μέσος). Επίσης, ο Χολ (αριστερός μπακ) δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00): Νέα ήττα, παραμένει στην τελευταία θέση η Αλμερία και δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Έχοντας ρεκόρ 0-9-18, παραμένοντας σε μονοψήφιο αριθμό πόντων (μόλις εννιά) και φυσικά κάνοντας πλέον τον προγραμματισμό της για τη δεύτερη κατηγορία που θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν. Αυτή τη φορά έχασε από τη Θέλτα με 1-0 στο Βίγκο. Ο Μινγκέθα με ένα γκολ στο 73′ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και έκρινε και το αποτέλεσμα υπέρ της Θέλτα που είχε ανάγκη τη νίκη. Τιμωρημένος είναι ο αριστερός μπακ Λάνγκα που θα απουσιάσει από το ματς με τη Σεβίλλη, όπως και ο επιθετικός Σουάρες που παραμένει τραυματίας.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00): Μετά από δύο ματς που δεν είχε νίκη και δεν είχε σκοράρει κιόλας η Σεβίλλη (0-0 με Βαλένθια, 0-1 από Ρεάλ), πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Την υποδέχτηκε στο Σάντσεθ Πιθχουάν και επικράτησε με 3-2. Σε ένα παιχνίδι που από την αρχή μέχρι το τέλος η Σεβίλλη είχε τον έλεγχό του, κάνοντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της μέσα στη σεζόν. Στο 11′ και στο 13′ ο Εν Νεσιρί έκανε το 2-0, ο Αντρέ Σίλβα μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε 2-1, αλλά ο Σέρχιο Ράμος στο 66′ έκανε το 3-1 για τη Σεβίλλη. Με τους Βάσκους να μειώνουν στο 92′ με τον Μέντες. Μετράει επιστροφές η Σεβίλλη και πλέον τα προβλήματα είναι σαφώς λιγότερα απ’ ότι μέσα στη σεζόν. Απουσιάζουν ο αμυντικός Χουάνλου, ο μέσος Χορδάν και ο επιθετικός Ντίαζ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ