ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Διαβολοβδομάδα στην Euroleague με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του άλλη μία δύσκολη αποστολή. Κόντρα στην Αναντολού Εφές οι «ερυθρόλευκοι» για την 30η αγωνιστική της διοργάνωσης (19:30).

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο Ολυμπιακός, που καλείται να σταθεί όρθιος στην Πόλη. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Πειραιώτες, βαδίζουν από επιτυχία σε επιτυχία. 15 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταγράψει το κοντέρ για τους «ερυθρολεύκους», που δεν βλέπουν τίποτα και κανέναν μπροστά τους.

Θρίαμβος και στο ντέρμπι αιωνίων για την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και άνοδος στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague. Πιο κοντά από ποτέ στο πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός μετά και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Τις υπηρεσίες του Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα στερηθεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ εκτός παραμένει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Για εμάς δεν υπάρχουν διακοπές. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς. Κατά τα γνώμη μου για την Εφές το ματς είναι σαν τελικός, στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την είσοδό της στα play in. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ με ταλέντο. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει σκοράρει μέσο όρο 107 πόντους στο γήπεδό της. Είναι προφανές πως εκτός από τα βασικά θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να κερδίσουμε», τόνισε ο Ελληνας τεχνικός για την αποψινή μάχη στην Πόλη. 

Πάμε και στην Αναντολού Εφές, που προέρχεται από ήττα στην Γαλλία. Δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βιλερμπάν η τουρκική ομάδα, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στα αρνητικά αποτελέσματα. Εχουν μείνει χιλιόμετρα πίσω στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague οι γηπεδούχοι. Συγκεκριμένα, η Εφές βρίσκεται στην 14η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 12-17.

«Ξεκινάμε τη διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική και έμπειρη. Ο Ολυμπιακός, με τον οποίο έχουμε αναμετρηθεί εδώ και καιρό, έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή και ένα εξαιρετικό σταφ που είναι μαζί εδώ και καιρό. Φέτος έχουν γίνει ξανά πολύ ανταγωνιστικοί με νέες προσθήκες. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε επιθετικοί για να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε πολύ καλά συγκεντρωμένοι και ο κάθε παίκτης μας πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλον», τόνισε ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς για το ματς με τον Ολυμπιακό. 

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ