ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming

Όλα τα βλέμματα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Εκεί που Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 31η αγωνιστική της Euroleague (21:15).

Οι δοκιμασίες του Παναθηναϊκού στην εφετινή Euroleague συνεχίζονται. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, επέστρεψε στις νίκες και θέλει να διατηρηθεί στον δρόμο των επιτυχιών. Με το ροζ φύλλο του αγώνα απέδρασαν από το Βελιγράδι οι «πράσινοι», που βλέπουν κάθε ματς ως «τελικό».

Στο 19-11 βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με νίκη στο αποψινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ, θα πιάσει την Μπαρτσελόνα στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα, θα κάνει και το πιο αποφασιστικό βήμα προς το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας.

Διακυβεύονται πολλά στην αποψινή αναμέτρηση, κάτι που άπαντες γνωρίζουν στο στρατόπεδο του τριφυλλιού. Στα αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν χαμογελά μετά από καιρό. Ο Λούκα Βιλντόσα επέστρεψε στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην 12άδα. Από την άλλη, για ακόμη μια φορά, εκτός έμεινε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σκληροί για να το παιχνίδι που έρχεται. Η Μπαρτσελόνα είχε μια μεγάλη ήττα από τη Φενέρμπαχτσε και θα πρέπει και η ομάδα και ο κόσμος να είναι έτοιμοι. Θέλω να έχουμε τη γνωστή… επιθετικότητα που δείχνουμε στην έδρα μας. Τα τέσσερα παιχνίδια που μας μένουν είναι σαν τελικοί. Φυσικά, αν δεν χάσουμε κανένα ματς, θα είμαστε στη 2η ή την 3η θέση. Όμως, κάθε ματς είναι σαν τελικός και αυτό ισχύει και για τις άλλες ομάδες.

Πρέπει να είσαι σκληρός, να μην τα παρατάς. Επίσης, θέλουμε μεγαλύτερη βοήθεια από τους παίκτες του πάγκου. Στο Βελιγράδι παίξαμε με μόνο έξι παίκτες, δεν είχαμε συνεισφορά από τους άλλους. Δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι όλα τα παιχνίδια. Ελπίζουμε πως και οι υπόλοιποι θα δώσουν ένταση, αλλά και αποτελέσματα. Δεν είναι αρκετή η ένταση από μόνη της», τόνισε ο Τούρκος τεχνικός.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπαρτσελόνα προέρχεται από βαριά ήττα στην Πόλη. Η Φενέρμπαχτσε την έριξε στο καναβάτσο και το αποψινό ματς του ΟΑΚΑ φέρει χαρακτήρα τελικού για τους Μπλαουγκράνα. Στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι φιλοξενούμενοι, που με ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα, ενδέχεται να μπουν σε περιπέτειες. Το θετικό για τον Γκριμάου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ