ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Ελλάδα. Κόντρα στην Γεωργία η Εθνική μας ομάδα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 (19:00).

Είναι το πιο σημαντικό ματς της δεκαετίας για την Ελλάδα. Εχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά της η «γαλανόλευκη» και καλείται να την αρπάξει από τα μαλλιά. Στο Μπόρις Παϊτχάτζε χτυπάει η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ να παρατάσσεται για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Από εντυπωσιακή παράσταση κόντρα στο Καζακστάν προέρχεται η Εθνική μας ομάδα, που θέλει να αποδράσει με το «χρυσό» εισιτήριο από την Τιφλίδα. Δίχως αγωνιστικά προβλήματα στον αποψινό τελικό η Ελλάδα, μιας και ο τραυματισμός του Χατζηδιάκου δεν αποδείχθηκε σοβαρός. Παράλληλα, ξανά στις επάλξεις για τον Γκουστάβο Πογέτ είναι και ο Κουλιεράκης. Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Ρότα, Μπάλντοκ, Κουλιεράκης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Ζέκα, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης και Παυλίδης είναι η τελική 23άδα της γαλανόλευκης. «Δεν θα σας πω τα πλάνα μου αλλά θεωρώ ότι είναι μία ομάδα που έχει συγκεκριμένο στυλ. Είμαστε δύο προπονητές που παίζουμε συγκεκριμένο στυλ και δεν αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Θα εκπλαγώ αν αλλάξει κάτι γιατί σε τελικούς δεν αλλάζεις το στυλ παιχνιδιού σου. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Είναι όλοι διαθέσιμοι, δεν υπάρχει τραυματισμός, οπότε να εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί σε όλα αύριο. Οργανωμένοι στην άμυνα και σωστοί με την μπάλα στα πόδια. Στο ποδόσφαιρο ακόμα και στις λίγες ευκαιρίες, μπορεί να σκοράρουν και τότε θα είναι θέμα. Πρέπει να είμαστε χειρουργικοί στις κινήσεις μας», τόνισε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

 

Πως και πως περιμένουν τον αποψινό τελικό στο στρατόπεδο της Γεωργίας. Μεγάλη η πρόκληση για την ομάδα του Σανιόλ, που είναι δεδομένο ότι θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Κατάμεστο το Μπόρις Παϊτχάτζε, με την παρέα του Κβαρατσέλια να θέλει να γράψει ιστορία. Με 2-0 υπέταξε το Λουξεμβούργο η Γεωργία και συνεχίζει να ονειρεύεται την παρουσία σε μια μεγάλη διοργάνωση. «Όταν ακούσαμε ότι έχουμε να παίξουμε κόντρα στην Ελλάδα, ξέραμε ήδη πόσο δύσκολο παιχνίδι θα ήταν. Έχουν καλούς παίκτες. Αυτός είναι τελικός, άρα και οι δύο θέλουν να κερδίσουν. Η νοοτροπία νικητή σημαίνει ότι θες να κερδίζεις», δήλωσε ο προπονητής της Γεωργίας, Γουίλι Σανιόλ και πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι για 120 λεπτά και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

 

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ