Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Η κανονική περίοδος τελειώνει και σιγά σιγά τα φαβορί παίρνουν θέση μάχης. Πού βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στις αποδόσεις!

Στις 12 Απριλίου ολοκληρώνεται ένας κύκλος που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβρη. Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας θα τελειώσει και η προσοχή θα περάσει αυτόματα στην απαράμιλλη αγωνιστική ποιότητα των Play-offs.

 

Κάπου εδώ, τελειώνει σιγά σιγά και το περιθώριο για μακροχρόνιες αγορές στο στοίχημα. Με ορισμένες πολύ καλές αποδόσεις να κρατάνε ακόμα γερά, είναι η κατάλληλη στιγμή για προβλέψεις πρωταθλητή, σε μια κουβέντα που πρωτοάνοιξε το περασμένο καλοκαίρι.

 

Ακλόνητη στην πρωτοπορία, περσινή πρωταθλήτρια και Νο1 φαβορί φέτος, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει απόδοση 2.80 στη Stoiximan για να πάρει μία ακόμα Ευρωλίγκα. Παρά τις πρόσφατες εκπλήξεις στις οποίες υπέπεσε.

 

Δεύτερος σε απόδοση, είναι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι κινούνται πολύ δυνατά μετά την αλλαγή του χρόνου και ένα πιθανό 7ο αστέρι, θα ανταμείψει με απόδοση 5.50. Ακολουθεί η Μονακό με απόδοση 6.00. Θεωρείται από μεγάλο μέρος της μπασκετικής κοινότητας ως σημαντική υποψηφιότητα για το Final 4 του Βερολίνου.

 

Όλα τα μακροχρόνια της Stoiximan για την Ευρωλίγκα!

 

Ο Ολυμπιακός, ακολουθεί με 6.50. Το τελευταίο διάστημα έδειξε το πόσο στέρεες είναι οι βάσεις της ομάδας, πάρα τις μεγάλες απώλειες της προηγούμενης off season. Δεν θα προκληθεί η παραμικρή έκπληξη, αν ο Μπαρτζώκας και οι παίκτες του βρεθούν το Μάιο στη γερμανική πρωτεύουσα.

 

Η Μπαρτσελόνα, δεν έχει συνέπεια, έχει όμως ρόστερ και απόθεμα ισχύος, συνεπώς το 7.00 στη Stoiximan, είναι το νούμερο της απόδοσής της για κατάκτηση τροπαίου. Με 7.50, η Φενέρμπαχτσε, έχει την τελευταία ρεαλιστική απόδοση.

 

Live Streaming* κάθε αναμέτρηση της Ευρωλίγκας στην Stoiximan!

 

Ακολουθούν, η Μακάμπι με 25.00, η Βίρτους Μπολόνια με 65.00 και η Μπασκόνια με 100.00. Την μεγαλύτερη απόδοση, έχει η Ζάλγκιρις, με απόδοση 5000.00.

 

Η Ευρωλίγκα έχει σταθερές, αλλά πολλές φορές ξεστρατίζει από αυτές. Θα είναι μια τέτοια χρονιά άραγε;

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ