Το… δώρο της Ρόμα και η ματσάρα στο Ελ Μαδριγάλ

Το… δώρο της Ρόμα και η ματσάρα στο Ελ Μαδριγάλ

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Πρώτη μέρα του Απριλίου και οι στοιχηματικές επιλογές είναι κάτι παραπάνω από πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΛΕΤΣΕ – ΡΟΜΑ (19:00): Την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα και το γκρουπ είχε στο διάστημα της διακοπής ο Λούκα Γκότι. Το είπε ο ίδιος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον σημερινό αγώνα, αφού δεν έχει συμπληρώσει καν ένα εικοσαήμερο στη Λέτσε. Ο Ιταλός τεχνικός διαδέχθηκε τον Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα μετά την ήττα από τη Βερόνα και ευτύχησε να κάνει ντεμπούτο με το δεξί. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαλερνιτάνα είδε τον Γκιομπέρ να σκοράρει αυτογκόλ στο 17’ και με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του πήρε το σπουδαίο διπλό (0-1) και μαζί μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Μια νίκη, η οποία ήταν η πρώτη μετά από 40 μέρες, στις οποίες μέτρησε τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Εξέτισε ο Μπαντά (εξτρέμ), αλλά είναι τραυματίας, όπως και ο Καμπά (μέσος), ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Σανσόν (επιθετικός), ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΛΕΤΣΕ – ΡΟΜΑ (19:00):  Σε ένα φινάλε με αποτελέσματα ανάλογα με αυτά στο πρώτο τρίμηνο της σεζόν και συγκεκριμένα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στις 16 Ιανουαρίου, προσδοκούν άπαντες στον οργανισμό της Ρόμα. Σε αυτό το διάστημα, οι «τζιαλορόσι» μετρούν επτά νίκες σε εννιά παιχνίδια, που τους έχουν ξαναβάλει γερά στο κόλπο της εξόδου στο Champions League, συν την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, όπου θα συναντήσουν τη Μίλαν στον ιταλικό εμφύλιο. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, δεν έκανε την καλύτερη εμφάνιση απέναντι στη Σασουόλο, αλλά, έκανε τη δουλειά (1-0), με γκολ του Πελεγκρίνι στο 50’. Επιστρέφει εκτός απροόπτου ο Ντιμπάλα (επιθετικός), αλλά, παραμένουν τραυματίες οι Κρίστενσεν (δ. μπακ), Σπινατσόλα (αρ. μπακ) και Αζμούν (επιθετικός). Τιμωρημένος είναι ο Πελεγκρίνι (μεσοεπιθετικός). Εξαιρετική η προϊστορία με αντίπαλο τη Λέτσε, κόντρα στην οποία έχει είκοσι νίκες, έξι ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Σπουδαία νίκη για τη Βιγιαρεάλ πριν από τη διακοπή και δίκαιη απέναντι στη Βαλένθια. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε χαμένο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και πολλές ευκαιρίες. Τελικά βρήκε γκολ στο 54′ με τον Κουένκα να είναι ο σκόρερ και να σημειώνει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Τέσσερις διαδοχικές νίκες και αήττητο σε εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος (5-4-0) για τη Βιγιαρεάλ που στα χέρια του Μαρθελίνιο έχει αναγεννηθεί για τα καλά. Και πλέον αρχίζει να… κρυφοκοιτάζει την Ευρώπη, αν καταφέρει και πάρει και το ματς με την Ατλέτικο θα τη βάλουμε στο κόλπο. Τιμωρημένοι οι μπακ Κίκο και Μορένο, εκτός παραμένουν Μπαϊγί, Σουάρεθ και Πίνο.

VΑR και Στοίχημα

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Τα είχε δώσει όλα στο Champions League απέναντι στην Ίντερ και αυτή η ένταση έφερε στην Ατλέτικο έλλειψη δυνάμεων στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Ως εκ τούτου ήρθε η ήττα με το βαρύ 0-3, πρώτη ήττα μέσα στο «Μετροπολιτάνο». Δύο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους και στις αρχές του δευτέρου επί της ουσίας τελείωσαν το παιχνίδι, για να έρθει και το τρίτο τέρμα στο 65ο λεπτό. Πλέον κυνηγάει την Μπιλμπάο αφού βρέθηκε εκτός τετράδας και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για έξοδο στο Champions League. Δύο σερί ήττες, χωρίς εκτός έδρας νίκη από τον Γενάρη και το διπλό στην έδρα της Γρανάδα. Εκτός ο μπακ Μολίνα, ο χαφ Ντε Πολ και ο στόπερ Ερμόσο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ