ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ. Κόντρα στη Λαμία η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, για την 3η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30).

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο ΠΑΟΚ. Κάτι παραπάνω από απίθανη ήταν η τελευταία παράσταση των ασπρόμαυρων, που έστησαν… πάρτι στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξετύλιξε τα «δώρα» του Φατίχ Τερίμ και ο δικέφαλος του βορρά θριάμβευσε στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εβγαλε αντίδραση σε κρίσιμο σημείο ο ΠΑΟΚ, μιας και είχε προηγηθεί η ήττα από τον Άρη στην Τούμπα. Το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού έδωσε απαντήσεις και παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ. 63 πόντους μετά από 28 αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στο -2 από την Ενωση. Θέλουν να «καθαρίσουν» τη Λαμία του Βόκολου και εν συνεχεία θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Λεωφόρου. Εκεί που περιμένουν καρτερικά ένα στραβοπάτημα των «κιτρινόμαυρων». Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως την Κυριακή (7/4) είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ματς της Αγιά Σοφιάς, ανάμεσα στους δύο δικεφάλους. Ενα ντέρμπι τίτλου που θα κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Γιόνι Ότο, Ιβάν Νάσμπεργκ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς λόγω ενοχλήσεων, στον μόνιμο τραυματία Τροστ-Εκόνγκ, ενώ άφησε εκτός για λόγους τακτικής και τους Μάρκος Αντόνιο, Στέφανο Τζήμα. Αντιθέτως, επέστρεψαν οι Μπάμπα Ράχμαν, Γιάννης Μιχαηλίδης και Γιόαν Σάστρε. Αναλυτικά η αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Πάμε και στη Λαμία που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της εφετινής διαδικασίας των playoffs. Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και από το Κλεάνθης Βικελίδης. Δύσκολο το έργο της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου, αλλά το θετικό είναι ότι αποκτά και εμπειρίες. Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι φιλοξενούμενοι.

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ