Η μεγάλη ευκαιρία της Βαλένθια και η ώρα της Τσέλσι

Η μεγάλη ευκαιρία της Βαλένθια και η ώρα της Τσέλσι

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Πολλές και οι σημερινές επιλογές, με τη μάχη της Τσέλσι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δεσπόζει στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (21:00): Ακόμα μια ήττα για τη Γρανάδα, αυτή τη φορά από την Κάντιθ εκτός έδρας με 1-0. Μια ήττα που επί της ουσίας σφραγίζει και τον υποβιβασμό της, αφού πλέον έμεινε 14 βαθμούς μακριά από τη θέση της παραμπνής και με άλλους εννιά αγώνες να της απομένουν δεν μπορεί να ελπίζει. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα και ήρθε από ένα γκολ του Ρόμπερτ Ναβάρο στο 51′. Σε ένα ματς ισορροπημένο, με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, μπορούσε η Γρανάδα να πάρει τον βαθμό αλλά ήταν αναποτελεσματική σε ακόμα ένα παιχνίδι. «Όσο απομένουν μαθηματικές ελπίδες οφείλουμε να προσπαθούμε. Και αυτό θα κάνουμε σε κάθε ματς», είπε ο προπονητής Σαντοβάλ, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (21:00): Μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια για τη Βαλένθια, η οποία έχει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Δεν μπόρεσε να βρει γκολ απέναντι στην Μαγιόρκα στο Μεστάγια, μένοντας στο 0-0 σε ένα ματς που είχε μεν την υπεροχή, αλλά δεν τη μετουσίωσε σε κάποιο γκολ. Στο φινάλε, μάλιστα, στους ανοιχτούς χώρους η Μαγιόρκα ήταν εκείνη που απείλησε περισσότερο, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε. Παραμένει φυσικά στην ευρωπαϊκή μάχη η Βαλένθια, που δίνει εξ αναβολής παιχνίδι απέναντι στη Γρανάδα με στόχο μόνο τη νίκη που θα την επαναφέρει στην έβδομη θέση. Χωρίς τους Γιάρεμτσουκ, Γκαγιά και Ντιακαμπί θα αγωνιστεί η ομάδα του Ρούμπεν Μπαράχα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:15): Μεγάλη «γκέλα» έκανε η Τσέλσι με το 2-2 απέναντι στην Μπέρνλι, αν και έπαιζε από το 40’ με παίκτη παραπάνω! Κυριάρχησε, προηγήθηκε δύο φορές με τον Πάλμερ, με πέναλτι στο 44’ και στο 78’, είχε πολλές ευκαιρίες να «καθαρίσει» αλλά δεν το έκανε και την πλήρωσε με τέρμα ισοφάρισης στο 81’. Από θέμα παραγωγής φάσεων, ήταν από τα πιο δυνατά παιχνίδια της. Δεν αρκεί, όμως, είναι ανεπίτρεπτο να κάνεις τέτοιες «γκέλες». Σε επίπεδο πρωταθλήματος είχε προηγηθεί το 3-2 επί της Νιούκαστλ και ενδιάμεσα η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με το 4-2 επί της Λέστερ. Παραμένουν εκτός και για το Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Ενκουνκού (επιθετικός), Τσίλγουελ (αριστερό μπακ), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), Τζέιμς (δεξί μπακ), Λαβιά (μέσος), Ουγκοτσούκου (μέσος). Προς επιστροφή Γκούστο και Σαλομπάχ, αμφίβολος ο Σάντσες (τερματοφύλακας).

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:15): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με την Μπρέντφορντ εκτός έδρας. Αν δούμε μόνο τη μία οπτική γωνία, αυτή του πότε μπήκαν τα γκολ, αδικείται: Προηγήθηκε στο 96’ με τον Μάουντ, ισοφαρίστηκε στο 99’ με τον Άγερ. Ωστόσο, αυτή που αδικείται από αυτό το 1-1 είναι η Μπρέντφορντ που κυριάρχησε, είχε πάνω από 30 τελικές και 4 δοκάρια. Κακή η εικόνα της ομάδας του Τεν Χαγκ, ήταν προβληματική για άλλο ένα παιχνίδι. Και όλα αυτά ενώ πριν είχε κερδίσει, σε επικό παιχνίδι, τη Λίβερπουλ με 4-3 στην παράταση, στο Κύπελλο Αγγλίας. Την ίδια ομάδα (Λίβερπουλ) θα φιλοξενήσει σε μερικές μέρες (7/4) για το πρωτάθλημα. Πλήγμα ο τραυματισμός των δύο στόπερ, Μαρτίνες και Λίντελοφ, αντίθετα επιστρέφουν Βαράν, Μαγκουάιρ, Έβανς, Μπαγιντίρ αλλά και ο Ντιαλό που εξέτισε. Παραμένουν εκτός οι Σο (αριστερό μπακ), Μαλάσια (αριστερό μπακ), Μαρσιάλ (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ