Playoffs Stoiximan Super League με Mission & Seri!

Playoffs Stoiximan Super League με Mission & Seri!

Από διαφορετική ψυχολογική αφετηρία Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Φαλήρου, must win για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ σε Λαμία και «Κλεάνθης Βικελίδης» αντίστοιχα. Ανάλυση και προγνωστικά.

Με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα playoffs της Stoiximan Super League. Το πρόγραμμα της Κυριακής ανοίγει με την αναμέτρηση του «Αθανάσιος Διάκος» στις 17:00, ανάμεσα σε Λαμία και Παναθηναϊκό.

Προσπαθεί η ομάδα του Βόκολου, εντούτοις είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική στην όλη διαδικασία. Προηγήθηκε στην Τούμπα, αλλά δέχθηκε την ανατροπή.

Mission για τη Stoiximan Super League στη Stoiximan

Συνετρίβη στο εντός έδρας 1-5 από τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε στη Λεωφόρο αλλά έχασε το ματς 3-1 όπως συνέβη και με τον ΠΑΟΚ. Παίζει πάντως ελεύθερα, δίχως άγχος και το ερώτημα είναι αν και ποιον θα καταφέρει να «πληγώσει» από τους διεκδικητές του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός είναι στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και το +1 από τον τρίτο ΠΑΟΚ, που έχει ωστόσο και ματς λιγότερο. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Τερίμ δεν έχει περιθώρια για απώλειες και η αναμέτρηση με τη Λαμία είναι must win.

Πάει μάλιστα και υποψιασμένος ο Παναθηναϊκός στο «Αθανάσιος Διάκος», καθώς δεν θέλει να κυνηγάει ξανά στο σκορ όπως έγινε στη Λεωφόρο, έστω κι αν η κλάση του Μπερνάρ έφερε την ολική ανατροπή.

Η Λαμία το παλεύει, ζορίζεται ωστόσο να ακολουθήσει σε διάρκεια τα ματς με τους μεγάλους. Ο Παναθηναϊκός έχει σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα, περισσότερες λύσεις και πολύ ύψηλο κίνητρο.  Στοιχεία αρκετά για να του δίνουν σαφές προβάδισμα.

Το συνδυαστικό στοίχημα 2/2 & Να σκοράρει ο Μπακασέτας σε απόδοση 4.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 19:30, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από τρεις σερί ήττες φτάνουν στην αναμέτρηση οι Θεσσαλονικείς, που ναι μεν είναι «κλειδωμένοι» στην 5η θέση, εντούτοις ψάχνουν αντίδραση.

Για λόγους γοήτρου προφανώς, κυρίως ωστόσο γιατί πρέπει να ανεβάσουν στροφές όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζει ο τελικός του Κυπέλλου. Που είναι ξεκάθαρα και ο απόλυτος στόχος της σεζόν.

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα 2-0 στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας. Και ανέβηκε στην κορυφή, έστω και με ματς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ, που είναι τρίτος στο -2 αλλά με ματς λιγότερο. Ωστόσο οι μνήμες είναι νωπές από το πρόσφατο 3-3 του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο φινάλε της κανονικής περιόδου και ο Αλμέιδα έχει προειδοποιήσει τους παίκτες του για τις δυσκολίες που κρύβει το ματς με τον Άρη.

Απαραίτητο το τρίποντο για την Ένωση, καθώς περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν στην κούρσα του τίτλου, ειδικά από τη στιγμή που οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και στενεύουν τα περιθώρια διόρθωσης πιθανού «λάθους».

Ο Άρης παίζει δίχως το παραμικρό βαθμολογικό «πρέπει», ωστόσο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Και απώτερος σκοπός είναι να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σε δύο – τρεις βδομάδες από τώρα.

Η ΑΕΚ είναι ανώτερη, έχει γεμάτο οπλοστάσιο και δύσκολα θα την ξαναπατήσει όπως στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη.

Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Οver 8,5 κόρνερ & Να σκοράρει ο Λιβάι Γκαρσία σε απόδοση 4.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Φάληρο, στις 20:30. Οι Πειραιώτες φτάνουν στο ματς με ψυχολογία στα ουράνια, μετά την επική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε, που τους φέρνει στα ημιτελικά του Europa Conference League!

Υπάρχει κούραση από τα 120 λεπτά της ρεβάνς, ενδεχομένως και ένα ψυχολογικό άδειασμα, δύο στοιχεία που καλείται να αντιμετωπίσει ο Μεντιλίμπαρ. Στο -6 από την κορυφή ο Ολυμπιακός, με ματς λιγότερο, θέλει οπωσδήποτε τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ για να διατηρήσει ρεαλιστικές ελπίδες τίτλου.

Seri στη Stoiximan με Stoiximan Super League!

Απογοήτευση στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ στα προημιτελικά του Conference League. Δεν βρήκε τρόπο να περιορίσει τους Βέλγους και πολύ περισσότερο να επιβληθεί στη ρεβάνς της Τούμπας, ηττήθηκε 0-2 και έμεινε εκτός ημιτελικής φάσης. Εξέλιξη που σίγουρα αποτελεί πλήγμα στην αυτοπεποίθηση του «Δικεφάλου», φέρνει εντούτοις και άμεση ανάγκη για αντίδραση.

Εξάλλου η μάχη στη Stoiximan Super League μαίνεται και ο ΠΑΟΚ είναι στο -2 από την κορυφή, με ματς λιγότερο, διατηρώντας στα ύψη τις ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου. Το στοίχημα για τον Λουτσέσκου είναι να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του ενόψει της πολύ απαιτητικής αναμέτρησης του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ξεκάθαρη η ανάγκη των ομάδων για τους τρεις βαθμούς, το ίδιο και τα δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι μετά τα ευρωπαϊκά ματς μεσοβδόμαδα.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 3,5 οφσάιντ & Over 6,5 κάρτες σε απόδοση 5.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Σε φουλ ποδοσφαιρικούς ρυθμούς η Stoiximan και με μία Προσφορά* Γνωριμίας που δεν χάνεται με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*:

  • 1 μήνα Cosmote TV
  • Δώρο* χωρίς κατάθεση
  • Πολλές Εκπλήξεις*

Τώρα η Stoiximan σε υποδέχεται με μία εκπληκτική ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* Γνωριμίας!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές |  ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ