Gunners για +4

Gunners για +4

Γκίνια δεν είχαμε χθες, το παρολί που πλέξαμε πήγε άπατο για -25 μονάδες στο ετήσιο ταμείο και συνεχίζουμε ψάχνοντας αντίδραση στο άσχημο σερί των τελευταίων ημερών.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Άρσεναλ – Τσέλσι

Η Άρσεναλ συνήλθε με το πετυχημένο πέρασμα από το Μόλινιου (0-2), όπου και πάλι η άμυνά της ήταν ιδιαιτέρως στιβαρή. H ομάδα του Αρτέτα είναι μακράν η πιο αποτελεσματική άμυνα στην Πρέμιερ Λιγκ, με τα λιγότερα γκολ παθητικό και κυρίως με τα λιγότερα xGoals.

Η Τσέλσι σκοράρει κατά ριπάς το τελευταίο δίμηνο, αλλά δίχως τον “καυτό” Πάλμερ δεν θα έχει την ίδια δημιουργία και κυρίως την ποιοτική εκτέλεση, αφού οι υπόλοιποι μπροστά συχνά βλέπουν “σεντόνι” μπρος στην εστία. Ο αρχισκόρερ ολόκληρης της Πρέμιερ Λιγκ πλέον έχασε τις προπονήσεις μετά τον αποτυχημένο ημιτελικό στο Γουέμπλεϊ, λόγω ίωσης κι ο Ποτσετίνο δήλωσε ότι είναι απίθανο να προλάβει. Παρομοίως κι ο δεύτερος καλύτερος του συνόλου Γκουστό στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο πιθανός αντικαταστάτης Ντισασί το έχει εύκολο το λάθος.

Θα στηρίξουμε την πιο σοβαρή ομάδα, σε περιορισμένο εύρος τερμάτων, θα κάνει διαχείριση σε περίπτωση προβαδίσματος η Άρσεναλ αφού ακολουθεί το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου. Επιλογή το 1 & Under 4.5 σε απόδοση 2.00.

Εστουδιάντες – Γκρέμιο

“Πετάει” η Εστουδιάντες, πήρε με εντυπωσιακό τρόπο την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa de la Liga. Έφτασε τις 5 σερί νίκες με το 3-0 επί της Μπαράκας, οι τέσσερις εξ αυτών συνδυάστηκαν με 3+ γκολ σύνολο. Στον όμιλο του Copa Libertadores πήρε το 1-1 στη Χιλή με την Ουατσιπάτο κι ακολούθως κέρδισε στη Λα Πλάτα τη Δε Στρόνγκεστ (2-1).

Η Γκρέμιο έχει μπλέξει άσχημα μετά τις δύο ήττες στον όμιλο, στις οποίες απέτυχε να σκοράρει. Μαγική εικόνα το 0-2 από την Ουατσιπάτο σε ματς που είχε σχεδόν 3 xG0als, αντέδρασε με δύο πρωταθληματικές νίκες πριν το σημερινό ταξίδι. Δεν μπορούν να παίξουν συντηρητικά οι Βραζιλιάνοι, οφείλουν να ρισκάρουν για μία νίκη που θα τους βάλει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Αναμένεται ανοιχτό ματς και οι τιμές στα γκολ είναι αρκετά ψηλές. Συντηρητική επιλογή το Over 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Άρσεναλ – Τσέλσι  ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 2.00)

01:00 | Εστουδιάντες – Γκρέμιο  ➡ Over 2 ασιατικό (απόδοση 1.83)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ