Τα γκολ στο Μόναχο και το 1.95 του Ολυμπιακού

Τα γκολ στο Μόναχο και το 1.95 του Ολυμπιακού

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Κάτι παραπάνω από λιγοστές είναι οι επιλογές στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι. Παρόλα αυτά, έχουμε δράση τόσο στο Champions League, όσο και στην Euroleague. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

 

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (21:30): Επέστρεψε από την Βαρκελώνη με την νίκη που χρειαζόταν για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός. Απόψε υποδέχεται την Μπαρτσελόνα με σύμμαχο τον κόσμο του και μοναδικό στο στόχο το 2-1 στις νίκες. Στο πρώτο ματς που επικράτησε, στηρίχθηκε στην άμυνά του, όμως στο δεύτερο «πλήρωσε» τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και τα πολλά λάθη του. Που δεν πρέπει να επαναληφθούν και λογικά εντός έδρας κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως στο ΣΕΦ που είναι αήττητος από τις 15 Δεκεμβρίου 2023, έστω και οριακά θα επικρατήσει. Θα πάρει σημαντική βοήθεια και από την επιστροφή του αρχηγού του, Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος απουσίασε από τα δύο πρώτα παιχνίδια λόγω ίωσης. Παράλληλα, όσο περνούν οι μέρες και οι αγώνες, ανεβάζει ρυθμό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο η παρουσία του. Εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι», έχουν 13 νίκες και μόλις 4 ήττες φέτος, με μέσο όρο πόντων στην επίθεση τους 77,7, την ώρα που στην άμυνα επιτρέπουν 72,4.

 

Vistabet Review

 

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (21:30): Με το… καλημέρα στην σειρά έχασε το πλεονέκτημα έδρας, και ήρθε στο ΣΕΦ με μίνιμουμ στόχο να ισοφαρίσει τα break. Για να επιστρέψει στην χειρότερη περίπτωση για πέμπτο παιχνίδι στην Βαρκελώνη. Δεν έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο ματς, βραχυκύκλωσε επιθετικά, ενώ και αμυντικά αντιμετώπισε προβλήματα από την φροντ λάιν του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο έβγαλε αντίδραση, αλλά και πάλι δεν έθελξε, καθώς είναι σε κακή κατάσταση οι δύο βασικοί της γκαρντ, Λαπροβίτολα και Σατοράνσκι. Θα έχει δύσκολο έργο όμως έχει ποιότητα και μονάδες για να αντεπεξέλθουν. Ο κόουτς Γκριμάου ξεκούρασε παίκτες στο παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος με την Ανδόρα την Κυριακή, όμως όπως και να ‘χει, περισσότερη καταπόνηση από τους γηπεδούχους θα έχει λόγω και των ταξιδιών. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα φέτος έχει επτά νίκες και δέκα ήττες. Σκοράρει κατά μέσο όρο 78,1 πόντους στην επίθεση και επιτρέπει 81,3 μακριά από το κοινό της, κάτι που δείχνει πως δύσκολα θα μπουν περισσότεροι από 163 πόντοι στον αγώνα.

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Σε μία χρονιά που (σχεδόν) τίποτα δεν της έχει πάει καλά, η Μπάγερν Μονάχου έχει μπροστά της μία μοναδική και ιστορική ευκαιρία να τη σώσει με την κατάκτηση του Champions League. Προφανώς και δεν είναι εύκολο, προφανώς και τα «εμπόδια» που έχει μπροστά της είναι πιο δύσκολα από αυτά που ξεπέρασε ήδη (Λάτσιο, Άρσεναλ). Πάντως, ειδικά κόντρα στην Άρσεναλ, χρειάστηκε να κάνει δύο ματς στα… κόκκινα και την απέκλεισε με το γκολ του Κίμιχ στον δεύτερο αγώνα. Έδειξε ότι έχει χαρακτήρα και φανέλα. Αρκούν αυτά για να αφήσει εκτός και τη Ρεάλ Μαδρίτης; Θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, πάντως. Στο πρωτάθλημα, έρχεται από το 2-1 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τα δύο γκολ του Κέιν, σε παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε κερδίσει και πιο εύκολα. Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Τόμας Τούχελ για το Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης. Σίγουρα εκτός είναι οι Κομάν (εξτρέμ), Μποΐ (δεξί μπακ), Σαρ (δεξί μπακ), ενώ εκτός τέθηκε και ο Ντε Λιχτ (κεντρικός αμυντικός). Αντίθετα, καλύτερα δείχνουν να είναι οι Μουσιάλα, Σανέ, Γκνάμπρι και Ουπαμεκανό.

 

Vistabet Live Casino

 

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μεγάλη πρόκριση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, σε ζευγάρι που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης. Προηγήθηκε με το γκολ του Ροντρίγκο στο 12’ μέσα στην Αγγλία, αλλά στάθηκε πολύ τυχερή, μιας και επέλεξε να αμυνθεί μαζικά για να κρατήσει την πρόκριση. Δέχτηκε μεγάλη πίεση και αρκετές φάσεις, ισοφαρίστηκε στο 76’ και εν τέλει πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά στη διαδικασία των πέναλτι. Το αποτέλεσμα, πάντως, έστω και αν ήρθε με τρόπο… ανορθόδοξο, τη δικαίωσε. Και πλέον, έγινε εκείνη το Νο. 1 φαβορί να σηκώσει το τρόπαιο, κάτι που έχει κάνει ήδη 14 φορές! Την ίδια ώρα, στο πρωτάθλημα έχει κάνει αποφασιστικό βήμα και ουσιαστικά το έχει αγκαλιάσει. Άλλωστε, η διαφορά από τη Χιρόνα πήγε στο +13 και από την Μπαρτσελόνα στο +14. Τους «μπλαουγκράνα» τους κέρδισε 3-2 με γκολ του Μπέλιγχαμ στο φινάλε, ενώ προ ημερών, χωρίς να είναι καλή, κέρδισε 1-0 τη Σοσιεδάδ με τον Γκιουλέρ. Για την ιστορία, η τελευταία ήττα της στη σεζόν παραμένει το 4-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην παράταση, στο Κύπελλο Ισπανίας, στις 18 Ιανουαρίου. Ο Αντσελότι δεν υπολογίζει τους τραυματίες Αλάμπα (αριστερό μπακ), Κουρτουά (τερματοφύλακας) και τον τιμωρημένο Καρβαχάλ (δεξί μπακ).

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ