Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τους «Βιόλα»

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τους «Βιόλα»

Είναι το καμάρι της Φλωρεντίας και αναζητά τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της. Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη Φιορεντίνα, βρίσκονται στο παρακάτω άρθρο του Stoiximaview.

Ποιος να το πίστευε στο ξεκίνημα της σεζόν: Για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τελικό Europa Conference League η Φιορεντίνα. Πέρυσι ήταν η Eden Arena, φέτος είναι η «Αγιά Σοφιά» για τους «Βιόλα», που δε θέλουν να την… πατήσουν ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό. Το ραντεβού με την Γουέστ Χαμ δεν είχε happy end, μιας και η μπίλια έκατσε προς τη μεριά των «σφυριών». 

Με τον Βιντσέντζο Ιταλιάνο στην άκρη του πάγκου από το καλοκαίρι του 2021, η Φιορεντίνα, ονειρεύεται την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης (το 1961 κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων). Οι επιτυχίες των «Βιόλα» φέρουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του 46χρονου προπονητή, που έχει επαναφέρει τη λέξη «ελπίδα» στη Φλωρεντία.

Στην καλή του μέρα, μπορεί να… χορέψει κάθε αντίπαλο. Μόνιμος «πονοκέφαλος» για τους αμυντικούς, ο Νικολάς Γκονζάλες, είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Φιορεντίνα. Με 14 γκολ και 5 ασίστ, ο Αργεντινός άσος έχει πάρει από το χεράκι το σύνολο του Ιταλιάνο και το οδηγεί στη Γη της Επαγγελίας. 

Με την τιτανομαχία Ολυμπιακός – Φιορεντίνα να βρίσκεται προ των πυλών, μπορείς να μάθεις τα πάντα για τους «Βιόλα» εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ