Βορειο-ευρωπαϊκό παρολί

Βορειο-ευρωπαϊκό παρολί

Τα προγνωστικά του στοιχήματος από τον Δημήτρη Βασιλάκο

Μόνο η Πόρτο πλήρωσε (το 1Χ & Over 1.5) από τις κυριακάτικες επιλογές της στήλης, με αποτέλεσμα ο απολογισμός να γράψει -40 μονάδες.
Η Αταλάντα έπαιξε κόντρα στο κοινό καλό, κέρδισε την Τορίνο και στέρησε 6η θέση της Serie A στο Champions League. Το βολικό χινάρι στο Ικόνιο χάλασε και στo Κασίμπασα – Μπεσίκτας χάθηκε το Over 3.5 στο 2-1.

ΠΑΡΟΛΙ
Τρεις επιλογές από Φινλανδία, Σουηδία & Γερμανία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.13.

Πρώτη επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.60) στο Βάασα – Ίντερ Τούρκου. H Βάασα προέρχεται από την ήττα στη μάχη κορυφής με την Κουόπιο (1-3), αλλά η συνολική της εκκίνηση είναι εξαιρετική, σκοράρει με συνέπεια. Αντιθέτως η Ίντερ παραπαίει τον τελευταίο μήνα με “καρέ” ηττών στο πρωτάθλημα, ενώ στα 4 ταξίδια της γνώρισε ισάριθμες ήττες με 11 γκολ παθητικό.

Δεύτερη επιλογή το Goal/Goal (1.80) στο ΑΪΚ – Γκέτεμποργκ. Μπάζει από παντού η άμυνα της ΑΪΚ, στα 5 τελευταία παιχνίδια της δέχθηκε 18 γκολ (!), αλλά μόνο σε ένα από τα 10 ματς στην Allsvenskan απέτυχε να σκοράρει. Η Γκέτεμποργκ ανέκτησε ηθικό με την πρόσφατη νίκη της, αλλά αμυντικά παραμένει αναξιόπιστη.

Τρίτη επιλογή το Over 2.5 (1.78) στο Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ. Η Φορτούνα είναι αγκαλιά με το εισιτήριο για την Bundesliga μετά το 0-3 στο πρώτο μπαράζ, η Μπόχουμ θα πρέπει να ρισκάρει από νωρίς αν θέλει να έχει ελπίδες ανατροπής. Σύνηθες φαινόμενο τα μεγάλα σκορ στα τελευταία παιχνίδια των φιλοξενούμενων, θα δημιουργηθούν αρκετοί χώροι με την συνθήκη που διαμορφώθηκε από το ματς της Πέμπτης.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρολί

18:00 | Βάασα – Ίντερ Τούρκου ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.60)

20:10 | ΑΪΚ – Γκέτεμποργκ ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.80)

21:30 | Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.78)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ