Τριάδα με Β΄ Νορβηγίας

Τριάδα με Β΄ Νορβηγίας

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (27/05) ο Ηρακλής Αντύπας.

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα. Με αγαπημένο πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε σήμερα και αναφέρομαι στην δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας.

Ένα πρωτάθλημα που θα μας… κρατήσει τους καλοκαιρινούς μήνες και συγκεκριμένα στο διάστημα που δεν θα υπάρχει το Euro. Συγκεκριμένα θα ποντάρουμε σε τρία παιχνίδια, αλλά πριν τα αναλύσουμε θα μιλήσουμε λίγα για τα χθεσινά.

Αυτά που έγιναν στη Δανία, είναι για σειρά στο Netflix! Μπρόντμπι και Μίντιλαντ, μπήκαν στη τελευταία αγωνιστική, ισόβαθμες με την πρώτη να έχει προβάδισμα, αφού είχε +7 στα γκολ.

Η Μπρόντμπι ήθελε νίκη, κόντρα στην αδιάφορη Άαρχους για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Προηγήθηκε, αλλά είδε τους φιλοξενούμενους να γυρίζουν το ματς. Ισοφάρισε σε 2-2 και ηττήθηκε με 3-2!

Την ίδια ώρα η Μίντιλαντ, υποδεχόταν την Σίλκεμποργκ και στο ημίχρονο έχανε με 2-0. Γύρισε το ματς σε 3-2 και ισοφαρίστηκε στο 82’. Και πήρε τον τίτλο, με ισοπαλία, επειδή η Μπρόντμπι δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Στην Τουρκία, ποντάραμε στην βολική ισοπαλία της Κόνιασπορ με την Γαλατά, αλλά η τελευταία κέρδισε και η πρώτη την γλίτωσε και δεν υποβιβάστηκε, επειδή την βόλεψαν τα άλλα αποτελέσματα.

Μόνο η Έμπολι δικαίωσε τη στήλη, που κέρδισε τη Ρόμα και μαζί και την παραμονή.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά.

Μιοντάλεν – Μος Προγνωστικά
Η επιλογή στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το over 2,5 σε απόδοση τίμια, δηλαδή 1,70. Η Μος μετρά πέντε over στα έξι τελευταία της ματς και η Μιοντάλεν, τρία στα πέντε και μάλιστα μιλάμε για ομάδα που έχει δεχθεί γκολ και στα οκτώ φετινά της παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν ότι οι στόχοι τους φέτος περιορίζονται στην αποφυγή του υποβιβασμού (σύμφωνα με αυτά που δείχνει), ενώ η Μος τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα και στοχεύουν στην άνοδο. Έστω μέσω των μπαράζ.

Στάμπαεκ – Έγκερσουντ Προγνωστικά
Μπαστούνια τα έχει βρει, μέχρι στιγμής, η Στάμπαεκ. Μετά τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχει χάσει 11 βαθμούς, αρκετοί αν αναλογιστούμε, ότι μιλάμε για ομάδα που έχει στόχο την άνοδο. Σε αυτό που δείχνει σταθερότητα, είναι στα over!

Έχουμε και λέμε. μετρά εννέα συνεχόμενα, μ τα τρία να είναι για το Κύπελλο και τα οκτώ είναι over 3,5!  Γεγονός, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, σε καμία περίπτωση.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, έχουν και αυτοί στόχο την άνοδο και προέρχονται από τρία σερί over 3,5, όλα με goal/goal. Ως εκ τούτου, το 2,20 στην bet365 που δίνει το να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ, είναι αρκετά καλό.

Σάντνες – Κόνγκσβενγκερ Προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες διαγράφουν οι δύο ομάδες, αλλά δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα που η Κόνγκσβενγκερ έχει μαζέψει τους διπλάσιους βαθμούς από τη Σάντνες. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον και μάλιστα μεγάλο, είναι ότι οι γηπεδούχοι μετρούν οκτώ (τα τρία για το Κύπελλο) σερί over 2,5 και τα επτά είναι over 3,5!

Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετρούν επτά over 3,5 στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους, με τα δύο να είναι για τον θεσμό του Κυπέλλου. Θα ποντάρω στο over 3,5 σε απόδοση 2,05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 Μιοντάλεν – Μος: Over 2,5 (1,70)

20:00 Στάμπαεκ – Έγκερσουντ: Over 3,5 (2,20)

20:00 Σάντνες – Κόνγκσβενγκερ: Over 3,5 (2,05)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ