Μακροχρόνια Euro 2024: Part 2

Μακροχρόνια Euro 2024: Part 2

Τα προγνωστικά του στοιχήματος...

Συνεχίζουμε την στοιχηματική προεπισκόπηση του Euro 2024, χθες δημοσιεύτηκαν τρεις μακροχρόνιες επιλογές από τον 1ο & το 2ο όμιλο, σήμερα συνεχίζουμε με το Group C & D.

Μακροχρόνια Euro 2024
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
Ξεκάθαρο φαβορί στον 3ο όμιλο η Αγγλία με ένα ρόστερ που ξεχειλίζει ταλέντο, είναι άλλωστε και το #1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου από τις περισσότερες εταιρείες. Μπορεί να προβλημάτισε στο πρόσφατο φιλικό με τους Ισλανδούς και συνολικά ο Σάουθγκεϊτ να μην εμπνέει ότι μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του ρόστερ, αλλά στον όμιλο αναμένεται να επιβληθεί.

Στα νοκ άουτ προβλέπουμε ότι θα την ακολουθήσουν οι Δανοί, οι οποίοι έχασαν τον τελικό του προηγούμενου Euro ελέω πέναλτι-“μαϊμού” στον ημιτελικό του Γουέμπλεϊ. Ρόστερ με συνοχή και πολλή εμπειρία αυτό των Δανών. Με αργά, αλλά έξυπνα στόπερ που στην 3αδα προσφέρουν ασφάλεια, με χαφ γεμάτα παραστάσεις κι αρκετές επιλογές υψηλού επιπέδου για το τελευταίο τρίτο.

Υπερτερούν σε σοβαρότητα των Σέρβων που δεν έχουν αξιόλογο προπονητή και τα αποδυτήριά τους μπορούν να ανακατευτούν με το παραμικρό. Σε πτωτική πορεία τα αστέρια των “πλάβι”, ενώ η Σλοβενία βρέθηκε στα γήπεδα της Γερμανίας κυρίως λόγω ευνοϊκής κλήρωσης στα προκριματικά. Βασική επιλογή επομένως από το Γ’ όμιλο το να τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις η Αγγλία & η Δανία σε απόδοση 2.15.

Έξτρα ποντάρισμα ρίσκου από τον 3ο όμιλο το να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του ο Φόντεν σε απόδοση 14.00. Ο Κέιν δεν έχει απαραίτητα ρόλο εκτελεστή στην Εθνική Αγγλίας, πολλάκις τον βλέπουμε να χαμηλώνει στο γήπεδο για να υποδεχθεί μπάλες και να μοιράσει στο χώρο για τους ακραίους. Θα συγκεντρώσει την ανασταλτική προσοχή των αντιπάλων ο “μπόμπερ” της Μπάγερν και ο Φόντεν θα είναι εις εκ των συμπαικτών του που θα παέι αρκετά σε εκτέλεση. Σε αυτό το κομμάτι ο αστέρας της Μαν. Σίτι είναι κορυφαίος στον πλανήτη και προέρχεται από μία άνοιξη γεμάτη γκολ.

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ
Όμιλος δύο ταχυτήτων ο 4ος του Euro 2024, υπάρχει σημαντική απόσταση ποιότητας ανάμεσα στα δίδυμα Γαλλία-Ολλανδία και Πολωνία-Αυστρία. Με Μπαπέ ορεξάτο από τη μετακόμισή του στη Μαδρίτη, με Γκριεσμάν πάντα συνεπή με τον κόκκορα στο στήθος και πλειάδα ταχυδυναμικών παικτών, η Γαλλία θα πάει μακριά στη διοργάνωση.

Όχι τόσο αξιόπιστοι πνευματικά οι Ολλανδοί, αλλά με μία άμυνα γεμάτη ποδοσφαιριστές του ανώτατου επιπέδου και πολλές έμπειρες μεσοεπιθετικές επιλογές αναμένεται να ξεπεράσουν τους “συμπλεγματικούς” σε μεγάλες διοργανώσεις Πολωνούς και τους “φτωχούς” σε έκρηξη Αυστριακούς. Δυνατή επιλογή από το Δ’ Όμιλο το να τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις η Γαλλία & η Ολλανδία σε απόδοση 1.91.

Προγνωστικά Στοιχήματος
25/06 | ΟΜΙΛΟΣ Γ’: Να τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις ➡ Αγγλία & Δανία (απόδοση 2.15)

25/06 | ΟΜΙΛΟΣ Γ’: Πρώτος σκόρερ ➡ Φόντεν (απόδοση 14.00)

25/06 | ΟΜΙΛΟΣ Δ’: Να τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις ➡ Γαλλία & Ολλανδία (απόδοση 1.91)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ