Βραζιλιάνικα δώρα

Βραζιλιάνικα δώρα

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Φουλ δράση έχουμε στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, με την αναμέτρηση Ιντερνασιονάλ – Σάο Πάουλο να δεσπόζει στο πρόγραμμα. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ (02:00): Η Ιντερνασιονάλ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα που έχει δυναμική και τεράστια βάση οπαδών, όμως απέχει από τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Ο στόχος της είναι να επιστρέψει άμεσα σε κάποιον, όμως και φέτος δεν δείχνει ικανή να φτάσει στις πρώτες θέσεις. Το ξεκίνημα της βέβαια μόνο κακό δεν είναι, αφού έχει παίξει 5 παιχνίδια στο Brazileirao και μετράει 10 βαθμούς. Είναι με 2 και 3 ματς λιγότερα από τους από πάνω της και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Αν και δημιουργεί πολύ δεν σκοράρει τόσο, έχοντας 5 γκολ ενεργητικό, ενώ έχει και 3 παθητικό, που όμως είναι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Προέρχεται από σημαντική νίκη με 1-0 επι της Ντελφίν από το Εκουαδόρ που σήμανε και πρόκριση στα νοκ-άουτ του Σουνταμερικάνα, ενώ τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα ήταν η νίκη με 1-0 στην έδρα της Κουϊάμπα πριν 10 μέρες. Δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Ιβάν.

Euro 2024: Αυτήν την κούπα ποιος θα την πάρει;

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ (02:00): Η Σάο Πάουλο πέρσι κατέκτησε το κύπελλο Βραζιλίας, φέτος όμως έχει βάλει στόχο να πάρει όλους τους τίτλους. Είναι μία ομάδα πολύ δυνατή, σίγουρα είναι στα 4-5 φαβορί για τον τίτλο, αλλά και για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Είναι στα νοκ-άουτ ως πρώτη εκεί, στους «16» του Κυπέλλου ήδη, ενώ είναι και στην 4η θέση με 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα Βραζιλίας. Μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή αλλά και με ματς λιγότερο. Σκοράρει 12 τέρματα και δέχεται 6, ενώ προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη με 2-0 επί της Κρουζέιρο στο Μορουμπί. και μάλιστα εύκολα. Η Σάο Πάουλο τρέχει ένα μεγάλο αήττητο σερί, αφού έχει να χάσει από τη Φλαμένγκο πριν από 3 μήνες περίπου στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τις απουσίες που θα έχει η Σάο Πάουλο για την αναμέτρηση με την Ιντερνασιονάλ εκτός έδρας, αυτές είναι των τραυματιών Πάμπλο Μαϊα, Ραφίνια και Γουέλινγκτον Ράτο.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ)

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ (02:00): Η Φλαμένγκο μπορεί την περσινή σεζόν να τα έκανε… μαντάρα και να μην κατέκτησε τίποτα, όμως κατάφερε στο φινάλε της χρονιάς να φέρει τον Τίτε και να διεκδικήσει τον τίτλο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δούλεψε με γνώμονα τη φετινή χρονιά που τα θέλει όλα. Η «Φλα» θέλει να επιστρέψει στους τίτλους και στο Brazileirao έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή εκκίνηση. Μετά από 7 παιχνίδια είναι στην 2η θέση με 14 βαθμούς και απέχει 2 από την κορυφή και την Μποταφόγκο, αλλά με ματς λιγότερο. Είναι η ομάδα με τη 2η καλύτερη επίθεση με 13 τέρματα, όμως έχει και 6 παθητικό. Έχει πολλά Over μέχρι στιγμής, ενώ βρίσκεται στους «16» του Κυπέλλου και στα νοκ-άουτ του Κόπα Λιμπερταδόρες. Προέρχεται από μια εμφατική νίκη με 6-1 στην έδρα της Βάσκο Ντα Γκάμα και «τρομάζει». Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση με την Γκρέμιο στο Μαρακανά δεν θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Άιρτον Λούκας και Λέο Περέιρα.

Αυτές είναι οι ομάδες του Euro 2024.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ (02:00): Η Γκρέμιο μπορεί την περσινή χρονιά να έκανε υπέρβαση και να έφτασε να διεκδικεί τον τίτλο, όμως ο βασικός λόγος ήταν η παρουσία του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός την είχε βάλει στο κόλπο για τα καλά όμως στο φινάλε δεν τα κατάφερε. Φέτος, είναι σε μία μεταβατική κατάσταση, αλλά θέλει να τερματίσει στην εξάδα του πρωταθλήματος και να παίξει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Μετά από 5 παιχνίδια είναι στην 13η θέση με 6 βαθμούς και δεν έχει κάνει καθόλου καλή εκκίνηση. Έχει 4 γκολ ενεργητικό και 5 παθητικό. ενώ προέρχεται από ήττα με 2-0 στο πρωτάθλημα. Στο Λιμπερταδόρες προκρίθηκε σαν 2η στα νοκ-άουτ, αλλά πριν λίγα 24ωρα έφερε ισοπαλία με 1-1 εντός με την Εστουδιάντες που της στοίχισε την πρωτιά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Γκρέμιο θα βρεθεί στο Μαρακανά με 4 απουσίες, αφού δεν θα παίξουν με τη Φλαμένγκο οι τραυματίες Αντρέ Ενρίκε, Γιόνατα Ρόμπερτ και Λούκας Μίλα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ